стрічка

Денис П’ятигорець не проходить від «ЄС» до Верховної Ради

23 Липня 2019, 08:52
Денис П’ятигорець 1012
Денис П’ятигорець

Помічник-консультант народного депутата України Степана Івахіва на громадських засадах та водночас заступник голови Волинської ОДА не потрапляє до Верховної Ради за списком «Європейської Солідарності».

Поки у Центральній виборчій комісії триває остаточний підрахунок результатів позачергових виборів до Верховної Ради України, кандидат в народні депутати від «ЄС» Денис П’ятигорець на своїй сторінці на Facebook повідомив, що його 28-й номер у партійному списку є непрохідним до парламенту.

«Юхууууу! – написав він. – Дайош молодьож!

Всім дякую за підтримку. Всім, хто лайкав, репостив, коментував, агітував, сварився в коментах, сам прийшов проголосувати та ще й привів із собою друзів та рідню.

Відповідаю на ті питання, які мені вже багато разів задавали за вчора та сьогодні.

1. Ні, 28 місце в ЄС не проходить до Верховної ради;

2. Ні, ніякого «апокаліпсису» немає. Є розуміння, що треба працювати далі, корегувати дії, перевіряти реакції, знову корегувати і так далі, але головне, щоб не зупинятися.

3. Так, Гройсман жалюгідний невдаха. 

4. Так, я також здивований цими виборами. І не рейтингом Слуги народу, ні. А тим, що Слуги винесли політичних мутантів, таких як Богуслаєв, Прєсман, Ківалов, Лєна Бондаренко і т.д..

Але найбільше за мене, напевне, здивований РіЛє, в якого обидва політичні проекти пролетіли повз Раду. Тільки Сука православна та Колєсніков пройшли, а решта пєчаль. Хоча вже кажуть, що і Колєсніков не пройшов. І тут журбинка.

Відверто веселить Голос своїми роздумами на тему, з ким би замутити коаліцію… Камон, ви Слузі вже не потрібні. Як і ми. Як і Йуля. Як і будь-хто інший. В них є своя монобільшість.

А тепер саме головне – штош, котікі. Тепер у вас є повноцінна вертикаль. Свій президент та своя монобільшість. Незабаром ви сформуєте уряд та почнете працювати. І як воно буде – покаже час. Але, майте на увазі одну важливу істину – від сьогодні вам нема на кого перевести стрєлкі. Від сьогодні всі відповідальність за події в Україні лежить особисто на ваших плечах. Тому думай-те, що вам потрібно робити, щоб не розчарувати ваш ну дуже «сентиментальний» електорат.

Тому вже зараз шукайте відповіді на запитання:

- де реформи?

- де пенсія?

- чому ціни ростуть?

- коли війна закінчиться?

- коли полонених повернуть?

- хто погасить мої борги за комуналку?

- чому ми не бачили свого депутата після виборів?

- коли медикам вторинки піднімуть зарплати?

- де, блять, дороги?

- чому Ахмєтов не сидить?

- де відрубані руки?

- чому ваш губернатор ігнорує людей?

- коли Євробляхи можна буде нормально розмитнювати?

- хто краде ліс?

- хто копає бурштин?

- хто катає лєву горілку?

- чому комуналка дорожчає?

- як утримувати музеї, ДЮСШ та палаци культури, що були на балансі райрад, які припинили існування через децентралізацію?

- чому немає коштів на добудову обєктів соцеконому?

- чому закривають ФАПи?

- чому закривають поштові відділення?

- чому закривають чи понижують в статусі школи?

- де боротьба із корупцією?

- де земельні ділянки для УБД?

- коли добудують мости в Запоріжжі?

- коли добудують 10-у шахту в Нововолинську?

- коли шахтарям в принципі повернуть борги?

- хто такий Рашкован?

- що з гривнею?

- чому дорожчає проїзд?

- КАГДА МИ БУДЄМ ЖІТЬ КАК ЛЮДІ?

і т.д…

P.S. Хочу відверто порадіти за всіх тих моїх друзів, які пройшли до Верховної ради. Так вже вийшло, що вони є в кожній партії, яка пройшла до Ради. Дякую, що у вирі передвиборчих баталій ми з вами змогли зберегти здоровий глузд і не розсваритися! Але ми точно розсваримось, якщо хтось з вас буде своїми голосуваннями знищувати українське. Дай Боже, щоб до цього не дійшло.

Вище ніс, Хунта! Все буде Україна!».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024