стрічка

У Боратинській громаді не будуватимуть хімзавод. ВІДЕО

17 Липня 2019, 12:10
1406

На минулому тижні у Луцькраді заявили, що біля Луцька планують звести ще один завод з шкідливими викидами. 

Про це йдеться у сюжеті «Сфери-ТВ».

«Поряд з районом Вересневе  мають збудувати нове підприємство з вироблення креогенних препаратів. Це препарати для охолодження харчових продуктів у вакуумних упаковках, штучного льоду, тобто хімічне підприємство»,  сказала начальниця відділу екології Луцької міської ради Оксана Тарабанюк.

Очільник Боратинської громади Сергій Яручик дивується. Мовляв, як Луцька влада могла подумати, що, маючи клопіт з тими заводами, що вже є, Боратинська сільрада надасть дозвіл на будівництво чогось подібного.

«Це помилкова інформація, тому що до Боратинської сільради жодне підприємство не зверталось про будівництво заводу саме такого спрямування,  зазначив очільник громади.

Сергій Яручик вже мав розмову  з цього приводу з посадовцями луцької мерії. Посадовець каже,  помилку визнали та інформацію спростували. Насправді ж, інформація про відкриття заводу не фейкова. Щоправда облаштувати його планують на території Гіркополонківської сільської ради, яка межує з Боратинською. А щодо тієї проблеми зі смородом, що є на сьогодні, то Боратинський очільник запевняє,  щодень займається цим питанням та має розмову з підприємцями.

Читайте також: Сморід у Луцьку: заборонили скид відходів на поля фільтрації

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024