стрічка

У Ковельській спортивній школі ремонтують дах і басейнові мережі

13 Липня 2019, 13:09
У Ковельській спортивній школі ремонтують дах і басейнові мережі 1129
У Ковельській спортивній школі ремонтують дах і басейнові мережі

У Ковельській комплексній ДЮСШ полагодили покрівлю та ведеться ремонт мереж.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Аби вчасно і в належних умовах розпочався сезон занять у міському басейні, нині триває капітальний ремонт інженерних мереж Ковельської комплексної дитячо-юнацької школи імені Євгена Кондратовича. За час експлуатації вони прийшли у непридатність. Тому виникла нагальна потреба у ремонті тих мереж, які ведуть від теплового пункту котельні до двох басейнів.

Наразі ремонтна бригада виконує зварювальні роботи. Кошти на ці потреби, а це понад мільйон гривень, виділили з міського бюджету. Ремонтують усе, що треба для опалення приміщень, подачі та підігріву води в басейнах, аби вони могли повноцінно функціонувати.

Директор комплексної ДЮСШ Олена Клімашевська, яка особисто контролює процес ремонту, каже, що також проведуть заміну опалювального котла, який придбали кілька місяців тому. Проте є потреба у заміні ще одного котла на більш сучасний та енергоефективний. Але це у майбутньому. Адже нині тривають роботи не лише у тепловому пункті, а й на даху, який протікає, та в інших приміщеннях спортивного комплексу, які потребують оновлення. Тож коштів на усе поки що не вистачає. 

Ремонт покрівлі завершили. 700 тисяч гривень на відновлення даху також виділили з міського бюджету. А за кошти, які ДЮСШ як комунальна установа отримує від надання ряду послуг, проводять косметичні ремонти приміщень, заміну каналізаційних мереж, встановлюють нові перегородки у дитячих роздягальнях та душових. 

 









Коментар