стрічка

Колодяжне: відбувся фестиваль дитячої творчості

18 Травня 2019, 17:01
Колодяжне: відбувся фестиваль дитячої творчості 1044
Колодяжне: відбувся фестиваль дитячої творчості

В Будинку культури села Колодяжне відбувся фестиваль дитячої творчості «Талантів барви веселкові».

Фестиваль присвятили другій річниці створення Колодяжненської об’єднаної територіальної громади та Міжнародному Дню музеїв. Про це повідомляється на сайті Колодяжненської громади.

Найкращу програму яскравих виступів представили учасники і творчі колективи навчальних закладів громади. Діти всіх вікових груп – від вихованців дошкільного закладу до випускників шкіл демонстрували досягнення в танцювальній та вокальній майстерності. Найбільш активних та творчих дітей із закладів загальної середньої освіти відзначили грамотами управління гуманітарної сфери.

Колодяжненський сільський голова Віталій Кашик нагородив грамотами колишніх сільських голів, які були ініціаторами добровільного об’єднання за вагомий особистий внесок у практичну реалізацію процесу децентралізації.

Присутня на заході начальниця відділу культури райдержадміністрації Тетяна Матяшук разом з Віталієм Кашиком та Ольгою Бойко – директоркою літературно-меморіального музею Лесі Українки у своїх виступах висловили подяку з нагоди професійного свята музейним працівникам – теперішнім і колишнім – за сумлінну працю, особистий внесок кожного у збереження культурної спадщини, примноження духовних цінностей та розвиток музейної справи, жителям громади та юним талантам – вітання та побажання творчої наснаги, успіхів, здійснення життєвих планів і сподівань.

З вітальними словами до присутніх звернулися також священники храмів та нагороджені активні жителі громади.

 























Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024