стрічка

У Ковелі чоловік штовхнув пса під колеса маршрутки. ВІДЕО

08 Квітня 2019, 10:16
У Ковелі чоловік штовхнув пса під колеса маршрутки  / Фото ілюстративне 1852
У Ковелі чоловік штовхнув пса під колеса маршрутки / Фото ілюстративне

У Ковелі пес загинув під колесами маршрутки.

Про це повідомляється на сторінці «Kovel Animals» у Facebook.

1 квітня у Ковелі камери спостереження зафіксували, як чоловік штовхнув пса під колеса маршрутки.

«Пес, що мешкав на місцевому ринку, жив собі, мав ім‘я, його годували, любили, та навіть навчили команді, за якою він... починав гавкотіти на автівки. Звісно, виконання такої команди не є нормою соціальної поведінки, і частенько пес гавкотів навіть без виконання команди, та агресивним він, точно не був (висновки робимо після спілкування з людьми, що опікувались песиком)», – йдеться у дописі зоозахисників. 

На відео можна побачити як велосипедист, який проїздить на вулиці Брестській та пса, що декілька секунд пробіг поруч нього із гавкотом. Далі чоловік зупиняється, розвертається, іде на зустіч собаці, вже тримаючи велосипед у руках, та порівнявшись зі псом, навмисне штовхає останнього під колеса маршрутного таксі.

«Далі, далі не вистачає слів, що б описати ситуацію, є лише емоції, та страх, страх від того, що людина з явно хворою психікою (так, не боїмось робити подібний висновок) ходить посеред нас та наших дітей. Песик не вижив, а горе-чоловік, чомусь поїхав у протилежному напрямку, що ще раз доводить його не зовсім адекватні дії», – додають зоозахисники у дописі.

Зоозахисники вже мають свідків, відео з камер спостереження, та звертаються до жителів міста, якщо комусь щось відомо про даного чоловіка, просять повідомити про це активістів. За цим фактом є заява до поліції на відкриття кримінального провадження і просять допомогти встановити особу вбивці песика.

УВАГА! ВІДЕО 18+

 

Коментарі
08 Квітня 2019, 20:11
Це якийсь придурок.І як би то не було,собачка невинна.вона ж не вкусила.жах.
Коментар