стрічка

Локачі: визначили кращих гравців першості з волейболу пам’яті Григорія Котушка

22 Березня 2019, 16:45
1489

У Локачах пройшли традиційні змагання волейболістів серед дорослих.

Вже втретє їх присвятили пам’яті ветерана Локачинського волейболу, багаторічного керівника в галузі спорту Григорія Павловича Котушка.

До спортзали ОНЗ «НВК Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» прибули команди із Затурець, Кремеша, Конюх, Козлова та Привітного.

Відкривав першість Юрій Ковальчук, який розповів про спортивне життя Григорія Павловича. Хвилиною мовчання учасники змагань вшанували пам’ять земляка, а його дружина Галина Петрівна подякувала організаторам за приділену увагу.

Змагання, які проходили за коловою системою, розпочали команди з Конюх та Кремеша. Це протистояння було напруженим і цікавим, тож зарядило всіх на безкомпромісну боротьбу до останнього очка. В останній, десятій грі, вирішувалось хто буде чемпіоном. В дуже напруженому поєдинку сильнішими виявилися затурчани, які виграли з рахунком 2:1 у команди з Кремеша. Третє місце дісталось конюхівцям.

У підсумку затурчан нагородили перехідним кубком, також переможець та призери отримали дипломи відповідних ступенів. Цінні подарунки від депутата обласної ради Михайла Скопюка вручили ветерану Ігорю Левчуку, наймолодшому гравцю Тарасу Касянчуку та учаснику АТО Володимиру Великийчоловіку. Кращим гравцем визнали Івана Іванюка з Конюх.







 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024