стрічка

Герой АТО з Ковеля відмовився від нагороди через Юлію Тимошенко

30 Січня 2019, 13:38
Андрій Луцик 3289
Андрій Луцик

«Кіборг» Андрій Луцик відмовився від нагороди спілки «Побратими України», назвавши дії спілчан по підтримці Юлії Тимошенко – аморальними.

Про це учасник оборони Донецького аеропорту Андрій Луцик написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я, Луцик Андрій, відмовляюсь від нагород, виданих мені спілкою «Побратими України» в зв’язку з тим, що я не підтримую Юлію Тимошенко і всі їхні дії, пов’язані з тим, що вони роблять, рахую АМОРАЛЬНИМИ. Хотів би звернутись до голови Ковельської спілки Ганджали Юрія. Пане Юрій, якщо у вас і у ваших підопічних є до мене якісь питання з приводу отриманих мною травм, або інших питань я завжди готовий вам відповісти. Телефон мій у вас є. Прохання не розповсюджувати неправдиву інформацію, а то хоть я і інвалід першої групи, а по їдальніку можу дати і повірте мені, що є кому за мене постояти», – заявив Андрій Луцик.

Учасники соцмережі у коментарях схвалюють вчинок «кіборга», хоча дехто вважає, що нагороду він і не повинен повертати, так як заслужив і лишив у тому пеклі своє здоров’я.

«Нагорода була отримана від «Побратимів України», так званої спілки. Я і мої Бойової побратими наголошуємо, що не підтримуємо цей «цирк» і мені совість не дозволить носити ці нагороди», – додав Андрій Луцик.

Читайте також: Юлія Тимошенко і її «Батьківщина» маніпулюють людьми, які воювали за Україну, – «кіборг» з Ковеля

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024