стрічка

Жителі Володимира-Волинського скаржаться на засилля гральних автоматів у місті

29 Січня 2019, 16:44
Жителі Володимира-Волинського скаржаться на засилля гральних автоматів у місті 1664 Джерело: Фото з архіву
Жителі Володимира-Волинського скаржаться на засилля гральних автоматів у місті

Одна з проблем Володимира-Волинського – зали з гральними автоматами, які хоч і працюють під різними вивісками, але вправно роблять свою «чорну» справу.

Про це заявив міський голова Петро Саганюк на щотижневому брифінгу з представниками місцевих ЗМІ.

Очільник міста розповів, що останнім часом чимало людей скаржаться на гральні заклади, де їх рідні залишають пристойні заощадження.

« Нещодавно прийшла до мене молода жіночка на прийом, просить щось зробити з тими закладами, бо чоловік залишає там майже всі гроші. Місяць тому тільки побралися. Запитую, «ви що, не знали що він грає»? Каже: «думала, кохання переможе». Як бачимо, перемогли автомати. Ще один випадок. Неповнолітній мешканець міста, школяр. Мама їздить закордон, бабуся – пенсіонерка. То він залишає в тих залах страшні суми та ще й вимагає від рідних гроші постійно», – розповів очільник міста.

Читайте також: У княжому місті «накрили» підпільний гральний заклад

Нагадаємо, у минулому році прокурори Володимир-Волинська місцевої прокуратури спільно з працівниками Володимир-Волинського відділу поліції та Управління захисту економіки кілька разів проводили санкціоновані судом обшуки у гральних закладах княжого міста.

Прокуратура також звітувала, що вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, що вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.

Читайте також: У княжому місті «накрили» два гральні заклади

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024