стрічка

Інформацію про пам’ятки Острога переклали китайською

18 Січня 2019, 10:07
Буклети «Рівненщина туристична, у яких ідеться й про Острог, переклали китайською 2222
Буклети «Рівненщина туристична, у яких ідеться й про Острог, переклали китайською

Інформацію про туристичні перлини нашого краю загалом та Острога зокрема, відомості про які вміщені в буклеті «Рівненщина туристична», переклали китайською. Рівненська ОДА підготувала ці інформаційні брошури для представлення на міжнародних виставках.

Рівненщина – одна з перших областей, яка виходить на китайський туристичний ринок. Найближчим часом інформаційні матеріали будуть представлені на виставці ITB China 2019, що відбудеться у Китаї навесні.

«Буклет переклали китайською, адже Тунель кохання найбільше туристів відвідує саме з Китаю, та аби таким чином познайомити цих гостей з іншими принадами області», – розповідає Анастасія Драчук, керівниця Туристично-інформаційного центру Острога.

У буклетах зображено понад 30 різних туристичних об’єктів Рівненщини. Серед них – Тараканівський форт, Дубенський, Острозький, Клеванський, Новомалинський замки, Поле Берестецької битви, Юзефінський дуб та інші.

«Наразі, Острог відвідують групи з Польщі, Чехії та євреї з різних куточків світу. Наше місто, безперечно, готове до прийому іноземних туристичних груп, у музеях міста екскурсії проводять англійською та польською мовами. У туристично-інформаційному центрі їм із радістю нададуть інформацію англійською. Тому чекаємо з нетерпінням», – додає Анастасія.

Розворот брошури зі Замком Острозьких
Розворот брошури зі Замком Острозьких

 

Автором малюнків для буклету став рівненський художник Олексій Огонь. Переклад китайською виконав Інститут Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка.

Тираж інформаційних матеріалів складає близько тисячі примірників.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024