стрічка

У мережі з’явилося перше інтерв’ю Олега Жоха після аварії

11 Січня 2019, 10:09
Олег Жох відновлюється після аварії 2719
Олег Жох відновлюється після аварії

У мережі Інтернет з’явилося перше відеоінтерв’ю армреслера з Острожчини, який у листопаді потрапив у жахливу ДТП.

Про стан спортсмена продовжує розповідати Ігор Мазуренко та канал Аrmbets TV. Знімальна група навідала Олега в реабілітаційному центрі на Різдвяні свята.

Журналісти поспілкувалися з лікарями та реабілітологами, що розповіли про те, які ж саме травми отримав Олег та як працюють над його відновленням.

«Загалом мені вже краще. Я можу ходити, можу взяти рукою щось не важке. Великих навантажень не даю, але легкі можна. Усі мої тренування спрямовані на те, щоб усе працювало так, як повинно», – розповідає про свій стан Олег.

Лікарі кажуть, що в фізичних показниках Олег демонструє прекрасну динаміку. Найбільш потрібно зараз працювати з пам’яттю, адже хлопець не пам’ятає, що з ним трапилося, у нього переважає короткострокова пам’ять.

«Ми з Олегом досягли такого прогресу, що вже можемо відпускати його додому. А для пацієнта це величезна мотивація для подальшого реабілітаційного процесу», – каже лікар-реабілітолог.

Медики також розповідають, що невдовзі робитимуть ренгендослідження та інші обстеження, аби визначити подальший курс відновлення для спортсмена. Хоча визнають, що треба докласти ще чимало зусиль.

«Він уже може жартувати, аналізувати, пригадувати дещо з дитинства, спортсменів і приємні миті, проведені в армреслінгу», – підсумовує Ігор Мазуренко.

Про те, як триває реабілітаціє більше у відео Аrmbets TV.

Також на реабілітацію Олега Жоха й надалі потрібні кошти. Як допомогти, ви можете дізнатися тут.

 

Читайте також:

Армреслер з Острожчини став героєм спортивного року

Коментар