стрічка

Стан доріг Волині на 17:30

16 Грудня 2018, 18:47
Так виглядає дорога у Зміїнці. Фото з вуличних камер спостереження. 4799 Джерело: Фото Олени Твердохліб
Так виглядає дорога у Зміїнці. Фото з вуличних камер спостереження.

Станом на 17:30 16 грудня 2018 року на дорогах Волині забезпечено проїзд у всіх напрямках.

Сніг та хуртовини продовжують перемітати автошляхи області, тому в області упродовж дня посилено працюють комунальні служби, дорожники та техніка. 
Зокрема, за інформацією Служби автомобільних доріг області вже задіяно близько 69-ти одиниць для очистки та посипання доріг, в тому числі: 3 автогрейдери, що працюють у Горохівському та Локачинському районах та 47 одиниць піскорозкидної техніки. 

Станом на 17:30 на дорогах області працює близько 40 одиниць техніки.

Максимальний покрив снігу до 15-ти см. спостерігається у Луцькому районі.

Оперативна інформація від районних державних адміністрацій:

Горохівський район:
- до 15.00 працювало 4 одиниці техніки (чистять та посипають), з них одна допомагає Луцькому району на трасі «Луцьк-Львів». З 17.00 виходять на повторне чищення доріг. Замети відсутні.

Ратнівський район:
- ДРП-13 обслуговує М-19 на відрізку 46 км від Доманове. Вночі працювали 2 КДМ та навантажувач. Мають 1 автогрейдер та МТЗ -82 з лопатою. Техніка справна та готова до роботи. Пізно ввечері вийдуть на очистку.

Старовижівський район:
- на дорогах загального користування місцевого значення працюють 2 КДМ та навантажувач. До роботи по очистці готові 2 автогрейдери та трактор Т-150. Дороги посипані. О 4 ранку 17 грудня 2018 року розпочнеться розчистка.

Рожищенський район:
- з третьої години ранку Рожищенським райавтодором забезпечено посипання доріг району. Дві одиниці техніки в першій половині дня забезпечували очищення доріг державного значення. Після завершення хуртовини, але не пізніше 15.00 год. 17.12.2018 вся техніка буде задіяна для розчищення доріг району. Електропостачання здійснюється безперебійно.

Володимир-Волинський район:
- На розчищенні доріг державного значення у Володимир-Волинському районі працюють чотири одиниці техніки, що забезпечує безпечний рух транспорту. Переметів місцевих доріг у районі, станом на 16:50 немає.

Луцький район:
- Дорога Луцьк-Львів розчищена, посипана. Луцьк-Володимир - в процесі. Місцеві дороги почищені, дорога Торчин-Чорний ліс заметена - готується важка техніка, аби пробивати.

Ковельський район:
- Станом на 16-ту годину територіальні та регіональна дороги посипані. Проїзд автотранспорту задовільний, переметів немає.

Іваничівський район:
- Сьогодні з 5.00 години на території Іваничівського району працювало 4 одиниці техніки. Розчищені та оброблені посипочним матеріалом дороги територіального значення. Планується повторна очистка та посипання доріг. Електропостачання здійснюється безперебійно.

Турійський район:
- Чистити сільські дороги вийшли два грейдери ТзОВ Аміла. Територіальні дороги місцевого значення посипані солево-пісчаною сумішшю, в ночі приступлять до їх очистки. Місцями починають утворюватися перемети. Роботи виконує Ковельська дільниця облавтодору. Траса Ковель-Володимир-Волинський обслуговує ШРБУ-63 м. Ковель. Дорога посипана, але ще неочищена.

Ківерцівський район:
- Траса R-14 Луцьк-Маневичі розчищається упродовж дня. Працює 4 одиниці техніки філії «Луцька ДЕД». Заметів нема. Ківерцівська дорожня дільниця Рожищенського автодору обслуговує дороги державного і місцевого значення. Працює на даний час 4 одиниці техніки. 

Шацький район: 
- Шацька дорожня дiльниця обслуговує 217км автодоріг, із них оброблено 52 км. Висота снігового покрову становить 5-7см. Під'їзд до населених пунктів забезпечений. Подальшу роботу по очистці доріг району плануємо орієнтовно опівночі. Необхідна для цього техніка буде залучена: автогрейдери - 2 одиниці, МТЗ з відвалом .Також буде залучена снігоочисна техніка комунального підприємства.

Камінь-Каширський район:
- Посипано всі асфальтові дороги, переметів немає, два грейдери готові приступити до роботи.

Маневицький район:
- Посипано дороги Р-14 і М-07. Зараз повторно на ці траси виїхало 3 КДМ для очистки. Вранці будуть працювати на дорогах між селами. В першу чергу поїдуть туди, де їздять шкільні автобуси. 

Увага! Снігопади продовжуватимуться до вівторка 18-го грудня 2018 року, а тому просимо волинян утримуватись від далеких поїздок.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024