стрічка

Всесвітньо відомий піцайоло з Іванич продає в столиці унікальну піцу

07 Листопада 2018, 13:56
Андрій Злотко 2540
Андрій Злотко

Відомий український та італійський піцайоло з Іванич Волинської області Андрій Злотко відкрив власну піцерію Mastro Pizza в Києві, та не планує на цьому зупинятися. Хоче, аби його заклади були в кожному місті України.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню Бізнес.Район.

Піцерію Mastro Pizza відкрив Андрій Злотко у п’ятницю, 2 листопада, на проспекті Перемоги, 26 (2 поверх). Офіційне відкриття закладу відбудеться в суботу, 10 листопада.

Першу свою піцерію, яку давно планував, Злотко відкрив у столиці України, з часом розширятиметься далі. У нього вже є піцерія в Римі, тому волинянин захотів привезти смачну піцу й в Україну. Злотко має вже 17 років практики в Римі.

«На мою думку, початок вдалий, адже є клієнти. Ми використовуємо якісні продукти, і ставимо адекватні ціни. Адже краще менше заробити, але добре обслужити клієнтів», – розповів Андрій Злотко.

За словами відомого шеф-кухаря, піцу в закладі готують таку, як в Римі.

«Якби ви заїхали в Рим, а потім до Києва, то не відрізнили б смак піци», – додав Злотко.

Наразі піцайоло вчить персонал у київському закладі робити смачні піци – унікальної в Україні. А далі знову їхатиме до Риму.

«Ми хочемо привезти в Україну нові робочі місця, відкриваючи все більше закладів», – пояснив піцайоло Злотко.

У Mastro Pizza більше двох десятків видів піц продають на вагу: роблять двокілограмові піци на бляшках. Людина може прийти і взяти страву на ту суму, на яку зможе.

Окрім піци, в закладі можна знайти й салати, тірамісу, панакоту, планують також включити в меню лазанью.

Читайте також: Волинянин Андрій Злотко виборов призове місце на чемпіонаті піци в Італії

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024