стрічка

Волинські захисники привітали із Днем Незалежності

24 Серпня 2022, 12:55
Волинські захисники привітали із Днем Незалежності 4321
Волинські захисники привітали із Днем Незалежності

Захисники з 100-ї окремої бригади територіальної оборони Волині вітають українців з Днем Незалежності.

Відео опублікували на каналі 100 обрТрО Волині у Toutube.

«Рівно пів року тому почалося широкомасштабне вторгнення рашистів на нашу землю. Упродовж шести місяців Збройні Сили України за цілковитої підтримки усього українського народу мужньо боронять свою Батьківщину від здичавілої орди з її ницим кремлівським покидьком. Російські загарбники мріяли зламати український опір за лічені дні – натомість зламали власні зуби. Адже проти фашистів ХХІ століття піднявся народ, морально-бойовий дух якого гартувався протягом усієї нашої славної тисячолітньої історії. 

 У лютому в москві мріяли про російські танки на київському Хрещатику. У серпні ми справді бачимо на головній вулиці столиці України військову техніку «другої армії світу» – знищену, спалену, розчавлену техніку кривавої мразоти, яку язик не повертається назвати людьми. Нам теж аж ніяк не легко. Ми несемо болючі втрати – щодня кращі сини та доньки України проливають кров за Свободу нашої держави. Проте іншого вибору у нас просто немає. Ми боремося проти абсолютного зла, захищаючи не лише власну землю, а й загальнолюдські цінності. 

І будьмо реалістами – попереду у нас ще тривалий шлях боротьби. Нам ще доведеться пролити чимало крові й дуже багато поту. Але кінцевий результат цієї битви чітко проглядається вже зараз. На російську федерацію чекає безславний кінець – з трибуналом для вищого керівництва цієї недоімперії та усіх воєнних злочинців, які діяли за вказівкою осатанілих кремлівських вождів. Україна ж просто приречена на Перемогу! Сьогодні ж нам треба ще міцніше тримати стрій! Ще затятіше працювати на майбутню Перемогу! Ще палкіше любити своїх рідних і свою Державу! І ще впевненіше гнати до пекла клятого окупанта! З Днем Незалежності, Україно! Перемога буде за нами!» – йдеться у привітанні.

Читайте також: Захисники із Волині подякували жителям Заболоттівської громади за допомогу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024