стрічка

росія: клініка, діагностика, лікування

04 Липня 2022, 17:00
росія: клініка, діагностика, лікування 7080
росія: клініка, діагностика, лікування

Я є прихильником біоніки – науки про застосування в технічних пристроях та різноманітних системах принципів організації живої природи. Вважаю, що всі закони закладені у природі, тому соціуму потрібно їх лише відшукати та використовувати.

У природі існує патологія, яка проявляється у нестримному рості. У людини – це саркома (пухлина із сполучної тканини), рак (із епітеліальної), і так далі. Причиною розвитку пухлин є мутації, що призводять до втрати клітинами рецепторів, що знаходяться на її зовнішній оболонці, які відчувають сусідні клітини, що й стримує їх ріст та поділ.

Щось подібне сьогодні відбувається із росією: вона втратила відчуття, що вона не єдина на цій планеті. І прикладом є окупація Молдови, Грузії, України… А далі обов'язково буде, адже така сутність кожної злоякісної пухлини. Вона не заспокоїться, допоки не знищить весь організм, у нашому випадку – світ.

Микола Кумановський, Російська тапорная работа
Микола Кумановський, Російська тапорная работа

Відомо, що характерним симптомом кожної злоякісної пухлини є стимулювання виділення ендорфінів (гормонів щастя), які заспокоюють нервову систему і сприяють втраті пильності.

Аналогічно вийшло із росією, коли такими гормонами «щастя» стали газ та нафта, які не дозволили цивілізованому світу вчасно розгледіти загрози та запустити імунну реакцію на знищення мутації. Сьогодні це очевидно, що саме вуглеводні та деструктивно-брехливий інформаційний вплив зробили «мутації» для світового «імунітету» невидимими.

Зважаючи на це, підхід до «лікування» росії повинен бути аналогічним, як до лікування кожної злоякісної пухлини. І цей підхід має бути радикальним, а не паліативним (нагадаю, що радикальне лікування – це повне вилікування, а паліативне – це просто полегшення страждань).

Відомо, що радикальне лікування є комплексним і зазвичай включає: хірургічне видалення пухлини, хіміотерапію, променеву терапію, імунотерапію і т.д.

Микола Кумановський, із циклу «Матерія»
Микола Кумановський, із циклу «Матерія»

Відповідно, якщо застосувати засади біоніки для порятунку світу від росії, то необхідно провести:

• Хірургічне видалення: фізичне знищення усіх, хто прийшов, як окупант на чужі землі (України, Грузії, Молдови і т.д.);

• Хіміотерапію: блокування народження нових «мутантів», одержимих ідеєю великоросії, що передбачає потужний інформаційний тиск із метою висвітлення правди та зупинки інвазії ще допоки притомних росіян;

• Променеву терапію: санкції, санкції, санкції…, щоб від рашистської економіки залишився тільки «келоїдний рубець», щоб вона не могла підтримувати функціонування «мутантів»;

• Імунотерапію: стимулювання розвитку тих здорових сил, які розуміють, що шлях, який сьогодні вибрала росія, є пагубним у першу чергу для її самої, і які здатні із середини знищувати пухлину.

У світлі цього я переконаний, що цілі – повернутися до рівня окупації 24 лютого, у кращому випадку повернути усі свої території, включаючи Крим – є паліативними, і ні до чого доброго не призведуть. Пухлина загальмується у розвитку, а потім знову почне рости і ще з більшою інтенсивністю.

Тому тільки радикальне комплексне лікування, яке передбачає повне знищення росії як держави у такому форматі, як вона існує останні століття, може дати стійкий позитивний ефект та повне одужання світу від цієї пухлини.

Зрозуміло, що мова не йде про фізичне знищення людей та території, йдеться про зупинку існування її як соціальної інституції. Інакше світ обов'язково отримає рецидив.

Мирослав Ягода. Падаючий в дзюру
Мирослав Ягода. Падаючий в дзюру

Ще хочу поговорити про дві категорії із онкології.

Перша – абластика, це комплекс заходів, який забезпечує недопущення поширення злоякісних клітин у інші тканини під час хірургічного втручання. У нашому випадку уряди усіх держав мають створити такі запобіжні заходи, щоб ідеї рашизму не поширювалися у їхніх суспільствах.

Друга – це антибластика, яка передбачає знищення злоякісних клітин, що вже поширилися. Сьогодні ми бачимо багато рухів у різних країнах на підтримку окупації України та розвитку рашистських ідей. Все це має бути знищено, бо існує велика ймовірність, що воно «зачепиться» і почне розвиватися, що в медицині називається метастазами. І якщо сьогодні їх не ліквідувати у зародковому стані, то завтра доведеться з цим боротися, як із повноцінною пухлиною.

Із вищенаведених роздумів випливає, що ми маємо змінити стратегічні цілі: не просто боротися за повернення територій та умиротворення агресора, а реалізувати комплекс заходів, які б призвели до припинення існування росії як держави у тому вигляді, яка вона сьогодні є.

Тобто лише перехід від паліативного лікування до радикального може врятувати світ.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Віктор КОРСАК,

Кандидат медичних наук,
Доктор економічних наук,
Голова Ради директорів VolWest Group

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024