стрічка

Сльози Зінченка на перших шпальтах шотландських газет

01 Червня 2022, 17:40
Перші шпальти шотландських газет про матч плей-офф чемпіонату світу  «Шотландія-Україна» 3262
Перші шпальти шотландських газет про матч плей-офф чемпіонату світу «Шотландія-Україна»

Увечері 1 червня відбудеться матч кваліфікаційного раунду ЧС-2022 Україна – Шотландія.

Перші шпальти шотландських газет про матч плей-офф чемпіонату світу
 «Шотландія-Україна»

Metro пише, що залізничний оператор зробив «розворот» після того, як спочатку заявив, що не додаватиме потяги, що спізнюються, для повернення вболівальників з матчу. У газеті йдеться, що до оголошення останніх поїздів відправлялися ще до початку гри.

The Scotsman повідомляє, що ScotRail заявила, що було додано 13 післяматчевих послуг. Вони включають більше поїздів в Едінбург, Стерлінг, Ер, Гурок, Іст-Кілбрайд і Нейлстон.

Проте як повідомляє Scottish Daily Express, фанати, що подорожують Абердін, Данді, Перт, Інвернесс або Дамфріс, як і раніше не зможуть повернутися додому поїздом. 

The Daily Star пише, що шотландські гравці «будуть щосили намагатися знайти місце, де можна залишитися в Катарі», якщо вони отримають право на участь у чемпіонаті світу.

The Scottish Sun - сьогодні в плей-офф проти України Шотландія матиме проти себе весь світ, але все одно продемонструє свою солідарність із країною, що роздирається війною.

The Daily Star of Scotland каже, що, незважаючи на симпатії «світу» до України, Шотландія все ж таки хоче перемогти. Якщо вони обіграють Україну, це буде їхній перший виступ на чемпіонаті світу з 1998 року.

The Herald на першій шпальті розмістило фото Зінченка з пресконференції перед матчем, коли гравцю збірної України поставили питання про війну

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024