стрічка

Страшна аварія за участі автобуса «Київ-Ковель»: водія легковика відправили в СІЗО

28 Червня 2018, 12:36
Дмитро Бриж 6374
Дмитро Бриж

У Рівненському міському суді розглянули клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу для Дмитра Брижа, водія автомобіля «Мерседес-Бенц», який на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» спричинив ДТП із чотирма загиблими.

Про це повідомляє ЧаРівне.

Нагадаємо, 25 червня, керуючи автомобілем «Мерседес-Бенц» на іноземній реєстрації, на трасі «Київ-Ковель», Дмитро Бриж, допустив зіткнення з маршрутним автобусом «Київ-Ковель». У результаті чого водій останнього втратив контроль над транспортним засобом, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із фурою.

У результаті ДТП на місці загинули три людини, ще семеро доправили в лікарню, четверта людина померла в реанімації. Серед загиблих – ковельчанин.

Наразі у лікарні ще залишаються четверо людей, двоє з них – у важкому стані.

Дмитра Брижа, 1997 року народження, затримали у той же день. Підозрюваний просив суд обрати для нього більш м’який запобіжний захід. Водій-винуватець ДТП є годувальником для багатодітної сім’ї, в якій 11 дітей.

На запитання, чи визнає чоловік себе винним, відповів:

«Не можу точно сказати, але якщо суд визнає мене винним, то я понесу покарання. Я не зник з місця пригоди. Я щиро співчуваю всім. Прошу суд дати мені пом’якшуючу міру – як домашній арешт».

Прокурор Сергій Міськевич просив суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зрештою, 20-річного Дмитра Брижа, уродженця міста Сарни, взяли під варту на 60 днів. Таке рішення ухвалив слідчий суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.



Зліва - мати підозрюваного
Зліва - мати підозрюваного

 

Коментар