стрічка

Десять причин прийти в Адреналін Сіті у Луцьку

31 Січня 2023, 10:40
Адреналін Сіті у Луцьку 9195
Адреналін Сіті у Луцьку

Багато закладів індустрії розваг та дозвілля припинили свою діяльність з початком повномасштабного вторгнення росії. Комусь вдалось відновити свою діяльність, чиїсь двері залишились закритими назавжди. Запрацювати з новим диханням вдалося й луцькому культурно-розважальному центру Адреналін Сіті, що на Карбишева, 1.

З початком війни багато можливостей там стали недоступними, адже простір повністю переформатували, аби оперативно допомогти Україні. Та, зрештою, з плином часу Адреналін Сіті вдалося ефективно поєднати волонтерську діяльність зі своїм основним призначенням – культурним дозвіллям.

Нині центр радо приймає гостей кожного дня з 12:00 до 21:00 та працює на повну потужність. Перебоїв у роботі немає навіть під час планових відключень світла, адже працює потужний дизель-генератор. Також простір має власне укриття на 200 людей. Район.in.ua наводить десять причин відвідати Адреналін Сіті у Луцьку.

Кіно

Кінотеатр Adrenalin City – це сучасний кінокомплекс, який включає три просторі кінозали: Червону, Сіру та Синю. Тут кожного дня можна цікаво провести час, переглянувши прем’єри, сімейні стрічки, мультики, шедеври світового кіно та українські кінороботи.

Потішать й доступні ціни, адже вартість квитка стартує від 60 гривень. Обрати фільм можна на сайті кінотеатру, а придбати квитки у касі кінокомплексу. Фільм вдасться подивитися навіть у тому випадку, якщо на сеанс прийшли лише ви удвох.

Телефон для довідок – 068 716 30 65.

Розваги для дітей

У Адреналін Сіті дітей можна спровадити на усі чотири сторони, саме стільки напрямків розваг нині працює. Скрізь за малечею наглядатимуть інструктори, тож дорослі зможуть бути спокійними.

Парк розваг Кенгуру

Це – територія розваг для дітей віком від 3 до 16 років. Тут малеча може розважитися у кольоровому лабіринті на дев’ять метрів заввишки та довжиною у 24 метри, пострибати на чотирирівневому батуті-павуку, весело з’їхати з десятиметрової гірки.

А для любителів поганяти працює автодром на дві машинки.

Дитячий ігровий центр Лімпопо

Простір ідеально підійде для святкування дитячих днів народжень або ж випускних із садочка. Тут діти можуть активно провести час та смачно підкріпитися за святковим столом.

До уваги малечі – містечко з м’яких кубиків, ігрові автомати та симулятори. Також можна замовити анімаційну програму із відомими персонажами.

Для дітей розробили й спеціальне меню з улюбленими стравами: піца, картопля фрі, фрукти, освіжаючі напої та звісно іменинний торт.

Джампінг-центр Гравітація

Справжній рай для дорослих і малих любителів пострибати на батутах. У джампінг-центрі можна пограти баскетбол та футбол на батутах, тут є спеціально обладнані ділянки з баскетбольними кільцями та футбольними воротами.

Також тут можна потренуватися виконувати ефектні трюки у повітрі.

Мотузковий парк

Це – комплекс підвісних перешкод різного рівня складності, розташованих на висоті від одного до шести метрів. Прекрасне місце для сімейного відпочинку, де знайдуться розваги як для дітей від трьох років, так і підлітків.

Випробувати сили можна на трьох рівнях:

  • нижній маршрут – знаходиться на висоті одного метра від землі, для дітей від трьох до дев’яти років;
  • верхній маршрут – понад п’ять метрів від землі, для підлітків зростом понад 140 сантиметрів та дорослих;
  • повне проходження – для досвідчених екстремалів.

Розважатися тут можна у будь-яку погоду, адже простір знаходиться у приміщенні.

Телефон ждя довідок – 066 268 36 84.

Спортивне дозвілля 

Настільний теніс

У Адреналін Сіті можна орендувати столи та усе необхідне обладнання для гри у настільний теніс. 

До уваги любителів спорту – чотири тенісні столи. Така кількість дозволяє організовувати змагання та чемпіонати різних рівнів.

Великий теніс

Академія тенісу працює в Адреналін Сіті вже понад десять років. Школа відповідає найвищим стандартам та організовує навчання з тенісу. 

Тут тренуються імениті зірки цього виду спорту. Відбуваються турніри регіонального та всеукраїнського рівнів.

Футзальний клуб Любарт

Футзальний клуб міста Луцьк, заснований у 2018 році. Тут тренуються футболісти, організовують футбольні змагання різних рівнів.

При клубі діє дитяча футзальна школа «Любарт Kids». Проєкт, який функціонує з 2020 року. Стратегія клубу передбачає розвиток на базі волинських вихованців, тож дитяча школа є для цього ключовим елементом та міцним фундаментом.

Відпочинок для компанії

Більярд

Грати у більярд в Адреналін Сіті можна направду величезною компанією. Тут є сім більярдних столів та усе необхідне обладнання для гри.

Також доступні дві окремі віп-зали, де точно ніхто не заважатиме забивати кулі.

Телефон для довідок – 066 119 82 13.

Лазертаг

Захоплююча тактична спортивно-розважальна командна гра в реальному часі та просторі. Гравці розвивають швидкість пересування, фізичну витривалість, швидкість мислення, тактичну кмітливість і командний дух.

Учасники гри використовують спеціальну зброю, обладнану інфрачервоним випромінювачем, який використовується для поразки супротивників або окремих цілей. Кожен гравець вдягнутий у спеціальне екіпірування, яке має чутливі до інфрачервоного випромінювання датчики.

Харчування

SPAR Cafe

У культурно-розважальному центрі Адреналін Сіті працює сучасне SPAR Cafe. Там можна перекусити та повноцінно пообідати. До уваги гостей – смачні страви: супи та борщі, салати, млинці, голубці та мікс-бокси з гарніром та мʼясом.

Будь-яку страву треба просто розігріти – і вона готова до вживання. 

Також у SPAR Cafe можна купити поп-корн або інші улюблені снеки для перегляду фільму.

Ресторан-музей поліської кухні Поліщук

Заклад пропонує автентичні страви поліської кухні. Смакоту готують у печі за старовинними рецептами. Кухарі здивують справжніми товкмачами, неперевершеною печеною ковбасою, оригінальною кров'янкою та картоплянкою, легкою запеченою рибою, традиційними голубцями, першими стравами.

Довершують атмосферу ресторану музейні експонати, з якими можна фотографуватися: старовинні рушники та вишиванки, давні речі побуту та вжитку, глиняний посуд.

Заклад працює у режимі передзамовлення, та невеликий бенкет можуть організувати й на сьогодні. Максимальна посадка – 50 людей.

До комплексу ресторану також належать затишні бесідки-хворостянки, де можна організувати індивідуальне свято з власними стравами. Їх пропонують в оренду. Можна скористатися й мангалом, є і нарубані дрова, щоб зготувати ароматний шашлик.

Телефон для замовлень – 095 932 84 55.

Проживання

Art хостел-готель Адреналін

Це – новий сучасний об’єкт, який вирізняється у переліку туристичних «фішок» Луцька. 

У хостелі – 12 кімнат, 84 ліжко-місця. У готелі – 12 кімнат, 26 ліжко-місць.

Art хостел-готель «Адреналін» приємно вражає відвідувачів не лише комфортом і помірними цінами, але й унікальною концепцією: «Ти живеш у контексті музею». У кожній кімнаті, коридорах, фоє – оригінальні полотна сучасних українських художників.

До послуг гостей – ресторан, цілодобова стійка реєстрації, спільна кухня, безкоштовний Wi-Fi, місця на власній парковці, дитячий ігровий майданчик.

Телефон рецепції – 050 944 23 24.

Культурно-інтелектуальне дозвілля

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків

Велетенська чорна стрілка у музеї вказує на те, що саме тут – головна туристична принада Волині, а то й усього західного регіону. Попри повномасштабну війну МСУМК не припинив роботи ні на день. Щобільше, тут почали реалізовувати масштабний мистецький проєкт Арт-батальйон, а кожної середи – безкоштовний вхід.

Музей сучасного українського мистецтва Корсаків – місце, де зустрічаються люди, ідеї, мистецтво, щоб створювати майбутнє. Тут пропонують новий формат інтелектуального дозвілля. 

У музейному комплексі одночасно експонуються роботи понад 500 видатних українських митців та більш як 4500 арт-обєктів. І саме тут відомий український художник Петро Антип створює найбільшу картину в світі під назвою Космогонія. За розвитком цього унікального проєкту можна спостерігати у режимі реального часу.

Музей науки і техніки

Унікальний простір, де експонатів не лише можна торкатися руками, а з ними обов’язково треба взаємодіяти. Тут створюють захоплюючий діалог між наукою та суспільством, стимулюють до пізнання та розвитку, прививають зацікавлення до експериментів та досліджень.

У Музеї науки і техніки працює 18 кафедр. Зокрема: музична, архітектури та дизайну, світло-оптична, фізико-хімічна, військова, медична, геймінгу, історії технічного прогресу, фізики та механіки та інші.

Ідеальне місце для шкільної екскурсії, яка точно нікому не видасться нудною.

Телефон для довідок – 066 142 51 18.

Конференц-сервіс

Унікальний простір для ділової комунікації під ключ: від стійки реєстрації до проживання. В Адреналін Сіті можуть організувати як закриті пресконференції на десяток осіб, так і масштабні семінари, форуми чи конференції на 300 учасників.

Заходи будь-якого формату можна проводити у різних за концепцією локаціях:

  • у кількох залах Музею сучасного українського мистецтва Корсаків – в Актуальній залі та Колонній залі на першому поверсі, в Урбан-залі на третьому поверсі;
  • у трьох кінозалах на 50, 150 і 250 учасників;
  • у навчальних аудиторіях бізнес-академії РМВА.

До послуг гостей усі зручності ділової комунікації: проєктор та екран, мікшерний пульт, безпровідний мікрофон, звукооператор, фліпчарт з маркерами, зручні стільці, фото та відеозйомка.

Додатково тут можуть організувати бізнес-ланчі та кава-брейки з урахуванням формату заходу і кількості учасників.

Можлива також й організація концертів або різного роду індивідуальних виступів із встановленням обладнання замовника.

Телефон для довідок – 050 438 02 80.

Простір та натхнення для зйомок

У Адреналін Сіті можна організувати фотосесії різноманітної тематики, використовуючи зали та експонати музеїв, інтер’єри приміщень й можливості масштабного простору.

Тут знімають андеграундні відеороботи та музичні кліпи. Організовують особисті фотосесії або зйомки з нагоди визначних подій.

Чимало людей залюбки приходить в Адреналін Сіті, аби наробити яскравих селфі.

Телефон для довідок – 050 438 02 80.

Спеціальні пропозиції

Сімейні вихідні 

Пропозиція розрахована на чотирьох осіб – двох дорослих та двох дітей. Це можливість зекономити вдвічі на найпопулярніших розвагах. Лозунг «Розважайся на 1500 – плати 750» діє лише у вихідні.

До пропозиції входить:

  • чотири квитки на будь-який фільм;
  • чотири квитки у Музей сучасного українського мистецтва Корсаків;
  • чотири квитки у Музей науки і техніки;
  • два квитки на будь-які дитячі розваги;
  • два квитки на більярд;
  • два квитки на настільний теніс.

Персональний абонемент

Це абонемент на одну особу, що включає розваги на загальну суму 500 гривень, а коштує лише 250.

До пропозиції входить:

  • квиток на будь-який фільм;
  • квиток у Лазертаг;
  • квиток у Музей сучасного українського мистецтва Корсаків;
  • квиток у Музей науки і техніки;
  • квиток на дитячі розваги;
  • квиток на мотузковий парк;
  • квиток на більярд.

Вигідні пропозиції для груп дітей

У Адреналін Сіті можна весело і яскраво відпочити, приїхавши сюди на екскурсію. Відвідування музеїв у поєднанні з веселощами та активностями точно забезпечать незабутнє враження.

За потреби у культурно-розважальному центрі можуть організувати й харчування для учасників екскурсії.

Телефон для довідок – 068 716 30 65.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024