стрічка

До мети – два місяці та 400 тисяч гривень: VolWest Hub передає на передову життєво важливу допомогу

13 Грудня 2022, 10:45
Волонтери шанують та бережуть вдячність від військових 5642
Волонтери шанують та бережуть вдячність від військових

До завершення великого збору на тактичну медицину для Збройних сил України від «Волонтерського VolWest Hub» залишилося два місяці. 

Станом на 12 грудня команді громадської організації «Технопарк Центр Медичних Інновацій» вдалося зібрати на «Спільнокошті» понад 680 тисяч гривень. Про це повідомляє Район.in.ua.

До мети в 1 111 000 гривень, яку волонтери поставили собі на платформі краудфандингу, залишилося зібрати трохи більш як 400 тисяч гривень. 

Зразки допомоги, зібраної силами небайдужих
Зразки допомоги, зібраної силами небайдужих

Турнікети MIC
Турнікети MIC

Нагадаємо, великий збір стартував 26 липня. З того часу 367 доброчинців зробили 687 внесків на загальну суму 680 380 гривень, що становить понад 61% від очікуваного фінального числа.

Усі залучені кошти – вже у роботі: за надходження від небайдужих людей постійно купують необхідні матеріали для виготовлення та комплектування медичних аптечок та тактичних рюкзаків. Їх волонтери VolWest Hub вже сформували 21 836 та 1 780 відповідно.

Ось і нещодавно закупили велику партію атравматичних ножиць у перевіреного виробника із Німеччини. 2000 якісних медичних виробів уже потрапили на конвеєр комплектації аптечок, тож скоро допомагатимуть безпосередньо військовим медикам та солдатам на полі бою.

Ножиці закупили у Німеччині.
Ножиці закупили у Німеччині.

Темпи роботи пояснюють просто. Як тільки отримують нові офіційні запити від військових, стають до роботи, щоб якнайшвидше закрити потреби. Наголошують, що найважливішим показником роботи є саме відгук безпосередніх користувачів їхньої допомоги.

«Нам пишуть й дякують за наші аптечки, рюкзаки, ноші. До нас дійшло й декілька історій, коли наші рюкзаки реально рятували життя. Це розповідають у коментарях на нашому корпоративному сайті, діляться особисто, надсилають листи на електронку. Дякують за нашу допомогу. Такий фітбек дуже мотивує та дає сили на подальшу роботу», – ділиться волонтер VolWest Hub Сергій Васильков.

Не доводиться довго шукати підтверджень цих слів, адже на фейсбук-сторінці ГО «Технопарк Центр Медичних Інновацій» систематично з’являються коментарі зі словами подяки від військових та волонтерів-партнерів.

«Щиро дякуємо вашому дружньому колективу за неодноразову допомогу: медичні рюкзаки, м’які ноші, аптечки. Ви рятуєте багато життів, а це – найголовніше! Ми раді нашому знайомству та співпраці!» – пише голова громадської організації «Єдина мрія» Галина Кінкер.

«Речі, які врятували й рятують сотні, тисячі життів нашим воїнам, що боронять нас від московської орди. Шана вдячність і повага!» – дякує Микола Бабак.

«Дякуємо за допомогу. Наші хлопці з батальйону дуже вдячні», – коментує Антон Тарасюк. 

Відгуки з передової отримують систематично
Відгуки з передової отримують систематично

Своєю чергою волинські волонтери не втомлюються дякувати компанії «Нова пошта», яка провадить ініціативу Nova Poshta Humanitarian. 

Їх проєкт «Гуманітарна пошта України» став надійним логістичним плечем для волонтерського руху. Він складається з декількох програм допомоги, основним напрямком яких є логістичне партнерство з організаціями, задля допомоги доставки гуманітарних вантажів.

Волинські волонтери не втомлюються дякувати компанії «Нова пошта»
Волинські волонтери не втомлюються дякувати компанії «Нова пошта»

У Волонтерському VolWest Hub не мають сумнівів ув успіхові кампанії на «Спільнокошті». Там упевнені, що силами небайдужих людей вдасться вчасно закрити збір та допомогти українським захисникам. Долучитися до ініціативи можна за посиланням.

«Не так багато часу залишилося нашому проєкту на платформі «Спільнокошту». Дні летять невблаганно, ніби щойно минули екватор, аж ось уже зовсім близько й успішний фінал. Та й після завершення збору ми не плануємо зупинятися. Будемо працювати та допомагати військовим до Перемоги. Дякуємо усім небайдужим людям та партнерам, які підтримують нас на «Спільнокошті» й поза ним», – каже волонтерка та координаторка VolWest Hub Тетяна Репницька.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024