стрічка

Комплексні послуги від APPartment: рік успіху на ринку нерухомості України та Євросоюзу

16 Листопада 2021, 16:00
Комплексні послуги від APPartment: рік успіху на ринку нерухомості України та Євросоюзу Реклама 120
Комплексні послуги від APPartment: рік успіху на ринку нерухомості України та Євросоюзу

Комфорт – це стан, якого прагнуть всі в умовах сучасного світу. Компанія APPartment, яка займається комплексними послугами на ринку нерухомості, вже майже рік розвивається не лише в Україні, але і в Євросоюзі, а саме у Польщі. 

Слоган ТМ APPartment: «Ваш комфорт – наше втілення». Амбітні цілі – охопити дві сусідні країни та об’єднати клієнтів на одній платформі – наразі втілюються добре, адже зареєстрованих користувачів на web-платформі вже близько 10 тисяч осіб! 

28 листопада команда святкуватиме річницю створення сервісу. Це перший і єдиний комфортний та ефективний інтернет-майданчик, з допомогою якого можна продати, купити, здати в оренду чи винайняти квартиру, будинок, комерційну нерухомість, земельну ділянку у всіх українських та польських містах, містечках й селах.

Успіх – у цифрах

Чим далі, тим ясніше, що онлайн-продажі – незамінний ринковий інструмент як для покупців, так і для продавців у 21 столітті. У Європі через інтернет презентують та реалізовують 90% товарів та послуг. Помітно зростає і роль міжнародних вебмайданчиків на ринку нерухомості.

Цільова аудиторія проєкту – це і приватні особи, і власники бізнесу, а також агентства нерухомості та рієлтори. Оголошення розміщуються повністю безоплатно. На сторінці завжди доступні новини ринку нерухомості, з яких можна дізнатися про динаміку попиту і пропозиції, ознайомитися з аналітикою ринку та свіжими подіями в індустрії.

Наразі на ресурсі міститься понад 30 тисяч оголошень. Високий показник росту демонструє фейсбук-сторінка платформи: за даними аналітики Facebook ADS за останні пів року вдалося залучити понад 600 тисяч оглядачів контенту платформи, а це – понад 100 тисяч людей у місяць. 

Зручний інтерфейс платформи та компетентність

Серед переваг APPartment – ретельне вивчення ринку і якісні бізнес-стратегії. Податок на житло в Україні та Польщі різний. Так, у Польщі не існує єдиної податкової ставки на нерухомість. В кожному населеному пункті вона різна. Хтось повністю звільняється від будь-яких стягнень, а хтось змушений щорічно платити біля 2% від вартості купленої квартири чи будинку. 

Для цих випадків на сайті передбачений податковий калькулятор, який допоможе розрахувати суму відрахувань. Окрім того, можна скористатися іпотечним калькулятором, який розраховує необхідні показники для того, щоби вибрати житлоплощу.

Стартова сторінка платформи
Стартова сторінка платформи

Досягненням команди проєкту також є те, що сайт APPartment.org.ua має зручний інтерфейс та тримовний профіль – українська, польська та російські мови – що значно спрощує комунікацію. Адже розміщені оголошення клієнти матимуть змогу прочитати рідною мовою, що допоможе уникнути непорозумінь та викличе довіру до пропозиції. 

Таким чином, інвестиційне поле галузі нерухомості розширюється внаслідок того, що поляки можуть придивлятися до української нерухомості і навпаки.

Платформа гарантує швидку реєстрацію та розміщення оголошень, зручне додавання графічних даних та опису об’єкту нерухомості. До послуг користувачів – використання функцій особистого кабінету.

Засновники APPartment говорять, що знайшли формулу вдалої площадки для всіх учасників. Щоби користувачі залишалися на ресурсі, потрібні такі складники: адаптація сайту до сучасного діджитал ринку, зручний інтерфейс сайту, новини ринку нерухомості, форум користувачів платформи, податкові та іпотечні калькулятори.

Глобальна місія – зміцнювати партнерство між Україною та Польщею

Має команда і глобальнішу місію – зміцнювати партнерські відносини між Україною та Польщею, сприяти тісному взаємозв’язку та розвитку бізнесу обох держав.

Засновники розуміють – важливо розширити можливості для всіх учасників сфери нерухомості, оскільки вони зберігають, захищають, фінансують, будують та просувають отримання права на нерухоме майно. 

Для досягнення такої амбітної цілі передбачили велику кількість опцій в розвитку платформи, щоби залучити до участі у процесі розробницькі компанії, банківський сектор, рієлторів, нотаріусів, експертів з нерухомості, землевпорядників та інших гравців з цього поля.

Наразі на ресурсі міститься понад 30 тисяч оголошень.
Наразі на ресурсі міститься понад 30 тисяч оголошень.

Засновники проєкту наголошують, що орієнтувалися на те, щоби незалежно від того, чи клієнт планує придбати своє перше житло чи інвестує у збільшення свого майна, або у його географічну різноманітність, APPartment має стати універсальним майданчиком. 

Це означає, що там має бути зручно і зрозуміло як робити усі необхідні операції, шукати помешкання, порівнювати пропозицій на ринку, вибирати необхідні приміщення за конкретними параметрами. 

Команда щоденно викладається, щоби створити по-справжньому дружнє експертне місце і допомогти кожному. Напередодні Дня народження доречно побажати компанії, щоби їхні плани та стратегії втілювалися для них так само комфортно, як і вибір житла для користувачів їхнього web-ресурсу APPartment.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024