стрічка

Секс і нічого особистого: як лучани шукають інтим у соцмережах

01 Січня 2019, 16:06
Фото Вадима Павлосюка 57574
Фото Вадима Павлосюка

Скільки сьогодні у Луцьку коштує секс? Хто з ким спить, кому за що платить? Хто є учасниками інтимних груп ВКонтактах і хто в них ховається за фейковими сторінками? Які сексуальні бажання прагнуть втілити в життя лучани?

Тиждень я була повією, з якою можна було зустрітися безкоштовно або купити. Купити дорого і дешево. Відкрила у собі можливості БДСМ і групового сексу. Шукала пари свінгерів для зустрічей, була сексвайф, утриманкою і продавала порнофото. Була непристойною, вульгарною, сором’язливою, з досвідом, практикою та новачком у цій справі. Мені було і 25, і 35 років. Знайшла у групах для знайомств одружених і неодружених, молодих і старших чоловіків і жінок. А також «зустріла» там колегу, високопосадовця і навіть сусіда. Стала об’єктом пліток серед знайомих, бо працювала із справжньої сторінки і справжніми світлинами. І хоча на моїй сторінці є повна інформація про мене, де вказане місце роботи і посада, лише двоє чоловіків додумалися прочитати це. А ще в одного я таки викликала підозру. Він написав, що ставлю багато запитань, тому мені личитиме одяг прокурорші.

«ПРИВІТ. ЗНАЙОМИШСЯ?»

Почалося усе з банального повідомлення в месенджер від якогось Максима «Привіт, давай дружити!». Такі повідомлення непоодинокі, тому я просто не відповіла. Але Максим писав п’ять днів, я не витримала і написала, що заміжня. Відповідь від чоловіка не забарилася: «Я заміжню й хочу….». Зайшла на його сторінку. Там не було жодного фото, жодної інформації. Лише неграмотно написаний статус: «Хочу відехнути з сімейною парою». Чоловік підписаний на багато груп інтимного характеру у Луцьку.

Це спільноти з цікавими інтимними оголошеннями і людьми. У всіх сторінки несправжні. Під фейками і псевдонімами ховаються реальні лучани. Правда, кілька справжніх сторінок таки вдалося знайти. Жінки, не соромлячись, подають оголошення з підписами «Зустрічаюся за гроші». А один відважний молодий чоловік з нашого міста, у якого на сторінці є і дружина, і діти, відкрито шукає собі коханку.

Є оголошення, де інтимних зустрічей хочуть вже, продають незайманість, шукають зради, адреналін, помсти, кайфу, коханок на постійній основі, рабинь, господинь. Чоловіки прагнуть знайти собі чоловіків, жінки – жінок. Багато хто хоче просто інтимної переписки без зустрічей. У спільнотах можна розширити словниковий запас, адже перш, ніж зрозуміти зміст оголошення, мені часто доводилося гуглити терміни.

Такі переписки дуже затягують. Чужі чоловіки і жінки пропонують здійснити твої ганебні бажання, пропонують тобі гроші і гарно «їздять» по вухах. Достатньо лише лайкнути потрібну тобі картинку або попроситися в друзі, де ти залишишся в підписниках, і тебе побачать ті, кому ти треба. Повідомлень було дуже багато. Майже у всіх стандартний початок: «Привіт. Знайомишся?».

Чоловіки у спільнотах досить різні. З ними можна переписуватися про що завгодно. Вранці питають, як спалося, бажають гарного дня, інші просять номер телефону і планують зустріч. Повно розпусних, вульгарних і романтиків. Хтось може смажити собі баранину з морквою і цибулею посеред ночі. Хтось любить морепродукти і частенько купує їх собі і для своєї дружини. Хтось поспішає додому, бо пообіцяв з дітьми наряджати ялинку. Хтось їде в аптеку, бо захворів. Інший обожнює Дена Брауна і секс на швидкості. Хтось просить скинути фото, аби піти на роботі в туалет, що б «випустити пар». Хтось слухає Natan «От тебя пахнет сексом». Хтось знає, що таке пілатес. Хтось п’є багато кави протягом дня, інколи доливаючи в чашку трохи коньяку. Хтось шукає заміжню і охайну. Комусь потрібна молода і в панчохах. Хтось хоче масаж, щирість, душевну розмову. А інші – дикого сексу… І хочуть його в туалеті в кафе, в душі, в готелі, хтось кличе в сауну, а хтось просить виконувати непристойні команди по телефону і прийти на зустріч без спідньої білизни.

У Луцьку ми знаємо цих людей, як порядних сім’янинів. Навіть власна дружина не підозрює, що чоловік, з яким вона прожила багато років, шукає собі в Луцьку жінку, яка буде його рабинею. А чоловік не знає, що вона надає за гроші інтимні послуги в машині. І свою іншу сторону ці люди розкривають в соцмережах…

У тихому новорічному Луцьку багато нестандартних, сміливих і брудних бажань, вульгарщини, адреналіну, чоловічої і жіночої зради. Отож, з етичних міркувань справжні імена героїв публікації змінені. Бо життя кожного – то приватна територія і кожен сам вирішує, у якому ліжку спати. Але автор бачила світлини кожного.

Читайте також: «Секс-шоп – то друга аптека», – власник першого луцького магазину інтим-товарів. ФОТО

ІСТОРІЯ ПЕРША. «ХОЧУ ЗАМІЖНЮ» АБО ЗУСТРІНУСЯ З ПАРОЮ

Максим, який написав мені оте перше повідомлення, регулярно постить оголошення в різних групах. Найчастіше із заголовками про груповий секс. В одній з таких спільнот об’єдналося 1880 учасників з Луцька та Рівного. Є три групи свінгерів, найбільша з них – чисельністю 953 учасника.

Як розповів Максим, він живе в передмісті, йому 37 років, одружений, має двоє дітей. У спілкуванні простий і відвертий. Просто секс з дружиною його більше не цікавить. Шукає сімейну пару для спільного проведення часу. Досвід має. Розповів, що до 30 років дуже ревнував дружину. А потім усе стало навпаки і самі по собі змінилися смаки і погляди у сексі. Скинув світлини, де він з дружиною біля одного з торгових центрів у Луцьку. На вигляд – звичайні приємні молоді люди, мають гарне авто, на яке Максим заробив власними силами.  

Руслан, який також мені написав першим, шукає разом з дружиною жінку для нечастих інтимних зустрічей . Йому і дружині по 29 років, є двоє дітей, живуть біля Рівного.  Готові були приїхати до Луцька.

Багато й інших лучан вважають, що просто секс із своїми законними половинками – це банальщина. Тому у групах шукають однодумців.

2
Фото Вадима Павлосюка
Фото Вадима Павлосюка

ІСТОРІЯ ДРУГА. ХВОРА ДРУЖИНА І ДРУЖИНА, У ЯКОЇ БОЛИТЬ ГОЛОВА

Найбільш популярними спільнотами в Контактах є такі, як «Секс Луцьк знайомства», «Секс без обов’язків м. Луцьк», «Знакомства для секса в м Луцк Киев», «Луцьк Секс Реал». Середня чисельність учасників 2-3 тисячі.

Саме тут мою увагу привернуло оголошення Андрія про пошук секс-партнерки. У чоловіка я запитала, чи є у нього просто половинка. Привітав зі святом Миколая. Написав, що одружений, 40 років. У нього хвора дружина, а він молодий і здоровий, тому потрібна жінка. Зізнався, що йому більше імпонують заміжні. І назвав три причини – досвід, конфіденційність, бажання.

А 29-річний Євген шукає собі коханку тому, що у його дружини, написав, завжди болить голова.

ІСТОРІЯ ТРЕТЯ. ПРОВОКАЦІЯ І КАВА

Ніяких оголошень від Сергія в групах я не побачила. Але попросилася до нього в друзі. Він написав першим. Красивий (на фото) 36-річний лучанин кликав мене на каву. Мовляв, зустрінемось і при взаємній симпатії можемо продовжити стосунки. Розповів, що він одружений, має двох дітей, без шкідливих звичок, працює сам на себе. Сергій зізнався, що як би я не попросилася в друзі, то він би ніколи нікому й не написав. Що в сім’ї у нього усе добре, він самодостатній і щасливий.

Я запропонувала зупинитися на цьому, адже потрібно берегти те, що є. Проте Сергій написав, що як що він мене послухає, то ніколи не вип’є зі мною кави. А так уже нібито хочеться. В переписці зізнався, що дружину все-таки він зрадив.  Один раз, у 2016 році.

А ще він виявився одним із тих, хто прочитав інформацію на моїй сторінці.

ІСТОРІЯ ЧЕТВЕРТА. ЗА 800 ГРИВЕНЬ ПОВИННА ВМІТИ ВСЕ

Неодружений 29-річний лучанин Олег настирливо пропонував мені 400 гривень за коротеньку зустріч задля задоволення його сексуальних потреб. До речі, пропонує й досі. Коли я відмовила і написала, що він для мене замолодий, Олег запропонував свого друга. Другові 42. Він посварився з дружиною і за інтим зі мною платить 600 гривень. Я поторгувалась і «погодилася» на 800 гривень. Зустріч мала відбутися в сауні. Але спочатку на 19.00 мала бути вечеря в одному з ресторанів Луцька. Наперед завбачливо обговорили меню і напої. Приїхати я мала вже, адже помста дружині чекати не могла. Я мала бути з гарним легким макіяжем і вміти абсолютно все.

Читайте також: Луцький військовий розповів про проституцію та сифіліс в АТО

ІСТОРІЯ П’ЯТА. НАЙМАНА КВАРТИРА ДЛЯ БДСМ

Павлові 44. Діти, любляча дружина, яка не розділяє його поглядів і, відповідно, про зради чоловіка не здогадується. У житті успішний, адекватний, дружелюбний. А от у групах він шукає «нижню» для БДСМ, над якою може знущатися у її задоволення  і віддавати їй накази навіть по телефону. Павлові потрібна така жінка, яка погодиться на те, що б він повністю контролював її життя дистанційно – він вирішує, що вона сьогодні їстиме, в якій білизні ходитиме.

Павло пропонував мені виконати багато завдань сексуального характеру, які нічого спільного із здоровим глуздом не мають. Також він вимагав паролі від усіх моїх сторінок у соцмережах. Та коли я загуглила тему БДСМ, виявилося, такий спосіб життя є нормою для мільйонів. Чоловік каже, що таких стосунків знайти у Луцьку дуже складно, проте періодично вдається. Хоча зазвичай на зустрічі-сесії йому потрібно їхати в інше місто. Було у нього три заміжні жінки з Луцька та передмістя. Для зустрічей Павло ретельно шукає квартиру. Вона має бути обов'язково дорого обставлена.

Читайте також: Дракончики та секс у трансі: цікаві факти про черепах Луцького зоопарку

ІСТОРІЯ ШОСТА. УТРИМАНКА ВИСОКОПОСАДОВЦЯ

Мою увагу привернуло оголошення Михайла. Він шукав жінку для конфіденційних зустрічей за матеріальну винагороду. При взаємній симпатії обіцяв мені 2-4 тисячі гривень за одну зустріч. Таких зустрічей він планував 5-7 в місяць. А також готовий платити бонуси за майстерність, акуратний вигляд, красиву білизну, ароматне тіло і лише за якісні інтимні послуги. У таких зустрічах важливим пунктом для нього є  щирість, душевна розмова, ніжність, близькість. Михайлові приблизно 40 років, розумний, грамотний, стриманий, ввічливий. Написав, що він публічна особа, одружений, тому йому потрібна виключно заміжня розумна жінка, якій потрібні гроші, і яка не ставить лишніх запитань. Вона повинна бути скромна і невульгарна. Розповів, що у салоні в Луцьку година з дівчиною коштує  1000-2500 гривень, але його мета – не проститутка. Хоча на його оголошення відгукнулося багато незаміжніх молодих дівчат.

1
Фото Вадима Павлосюка
Фото Вадима Павлосюка

На першу зустріч Михайло кликав мене на каву в один відомий ресторан, аби спочатку вживу оцінити зовнішній вигляд. Аванс був готовий скинути мені вже. І провокував до останнього. Писав, що наша зустріч буде корисною нам обом. Переживав, що я загадила свою справжню сторінку різною «нечистю». Пропонував ранкову каву, кликав на вечерю, писав багато приємного для жіночого вуха. Просив бути відвертою і зізнатися, що насправді стаття – це виправдання, а я просто в якийсь момент злякалася.

Михайло єдиний, хто про мене ретельно гуглив, прочитав мої матеріали. Виявилося, що у нього є друзі спільні з моїми. Як підтвердження – скріншот мого друга із фейсбука. І там 30 спільних друзів. Ні мене, ні мого друга нібито особисто не знає. Але йому дуже імпонує моя професія, мовляв я була б і хорошою співрозмовницею. Свою професію Михайло вкінці також написав.

Чоловік видалив свою сторінку через годину після того, як я скинула йому сирий початок свого матеріалу.

ІСТОРІЯ СЬОМА. ЖУРНАЛІСТИ ТАКОЖ ЛЮДИ

За зустріч у готелі 49-річний Василь пропонував 1000 гривень. Живе і працює в Києві. Буває проїздом у Луцьку і Львові. Він журналіст, планує відрядження. А заразом і приємне дозвілля. Востаннє в нашому місті був два роки тому, вдалося знайти молоду студентку. Був приємно здивований, коли завантажилася інформація про мене. Побажав, як колезі, гарної статті. Позаздрив, мовляв, тема у мене цікава, а от він все життя пише лише про політику.

Читайте також: Голі дівчата та юнак зробили непристойну фотосесію на фоні СНУ

ІСТОРІЯ ВОСЬМА. ЯК Я ПОРНОФОТО ПРОДАВАЛА І ЦІНА ВІРТУ

Написав мені 35-річний чоловік. Як його звати і чи він лучанин, не зізнався. Спілкувався грубо і відверто. Його цікавило лише фото бюсту. За 10 моїх фотографій готовий був платити 100 гривень.

У багатьох групах є оголошення молодої лучанки з розцінками. Є багато відгуків, де чоловіки рекомендують її іншим. Отож, 10 її фото коштують 50 гривень. Відео 5 хвилин - 100 гривень, а 15 хвилин - 200 гривень. За переписку вона просить 50 гривень, а за переписку з фото на 50 гривень більше. Секс по телефону 100 гривень. Вірт по вайберу чи скайпу – 5 хвилин 100 гривень і 200 гривень за 15 хвилин. Секс з нею 600 гривень година, але з передоплатою.

1
Фото Вадима Павлосюка
Фото Вадима Павлосюка

 

ІСТОРІЯ ДЕВ’ЯТА. МІЙ СУСІД

Коли у мене вже у голові була повна картинка сюжету матеріалу і я видалялася з усіх груп і чистила переписки, мені написав Коля. Написав, що шукає зустрічі із старшою за себе жінкою. Фейковому Колі нібито 21 рік. Його цікавив мій вік, номер телефону і переписка з іншої моєї сторінки. Коли я відповіла, що сторінка у мене одна, Коля представився колегою мого чоловіка і написав, що живе у моєму будинку. А оскільки в нашому будинку дуже тісно, довелося виправдовуватися і скидати сусідові (якомусь з трьох під’їздів) скріни усіх моїх переписок з іншими чоловіками, де я пояснюю, що спілкуюся заради матеріалу. А що робить він у цих спільнотах – Коля вже мені не відповів.  

Читайте також: Заміжжя, материнство та прокльони: лучанам розповіли, як жили жінки на межі ХІХ-ХХ століть

ЧИМ ЖИВЕ РОЗПУСНИЙ ЛУЦЬК

Луцьких спільнот, де пишуть про інтим, приблизно сорок. По області – до двісті.  Проте частина з груп закрита і що б туди увійти, потрібно подати заявку. Тому працювати довелося лише з тими, до яких був доступ. Найбільшою за кількістю учасників є все-таки закрита група «Відверті дівчата твого міста» – 35660 учасників. В середньому у всіх інших – 2-3 тисячі учасників. Є групи, де оголошення інтимного характеру лише платні, – «Сексі Луцьк». Тут чисельність учасників 3002. Є спільноти з досить цікавими і неграмотними заголовками, наприклад, «Кто хатит Секса сейчас в городе Луцке», тут 1974 підписники. Або з цікавими – «Петухи и курицы Луцка 17+». Група закрита, чисельністю 10274 учасника. У ній адміністратори пропонують розповісти свої інтимні історії, анонімність гарантують. Ще одна закрита група з історіями «Пошленький Луцьк 16+», 2467 учасників.

2
Фото Вадима Павлосюка
Фото Вадима Павлосюка

Є окрема група для заміжніх жінок. У ній 1458 учасників. І навіть «Луцьк Знайомства з бабульками та пишками» – 1464 учасники.

Є цікава спільнота, де чоловіки продають або заради коментарів показують фото і відео своїх дружин – «SEXWIFE Луцьк», 640 учасників. Також тут чоловіки шукають коханців для своїх половинок.

Усі чоловіки, яким я написала, що роблю лише свою роботу, дуже на мене образились. Писали, що відкрили мені душу, довірились мені. Що вони ніколи не пішли б на це, як би не я. Що то все випадково, що їхні сторінки тільки створені. І все зовсім не так, як я подумала. Але от оті їхні новостворені сторінки усі досі щодня онлайн.

Віка ВЕГЕРА-АБРАМОВИЧ

Коментарі
28 Листопада 2019, 12:58
Познайомлюсь з мужчиною для інтиму
03 Лютого 2020, 22:21
Познайомлюсь з дівчиною або жінкою для інтимну у володимирі бажано з машиною
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024