стрічка

Як Прем’єр-міністр Гройсман провів час у Луцьку. ФОТО

23 Серпня 2018, 22:03
Володимир Гройсман у Луцьку 1248
Володимир Гройсман у Луцьку

У Луцьку гостював Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Завітав він на Волинь у четвер, 23 серпня.

Спочатку чиновник відправився з робочим візитом на луцький ремонтний завод «Мотор», де керівник підприємства Володимир Маракулін провів екскурсію високопосадовцю. Прем’єр також поспілкувався з працівниками «Мотору», розпитав у них про їхню роботу.

Загалом завод викликав тільки позитивні враження у Володимира Гройсмана.

Після візиту на завод «Мотор», чиновник відправився на головний майдан міста Луцька – Театральний, опісля прогулявся вулицею Лесі Українки та поспілкувався з лучанами і гостями міста.








Як йшли по єдиній пішохідній вулиці в Луцьку, то тільки й чутно було звідусіль: «Гройсман, Гройсман приїхав до Луцька», «Я ж казала, то Гройсман», «Гройсман ходить по вулиці, святкуємо». Підступитися до Прем’єра в цей час було дуже важко, адже лучани обступили його щільним кільцем. Кожен хотів щось запитати в керівника Уряду, щось побажати, взяти автограф та обов’язково зробити селфі з Прем’єр-міністром України.

Високопосадовець часто зупинявся біля столів рукодільниць та майстринь, які продавали свої товари, та оглядав їхні витвори мистецтва. Також підходив до вуличних музикантів, вслухався в музику, плескав у долоні та бажав успіхів артистам.







Коли Володимир Гройсман добрався до початку вулиці Лесі Українки, то одразу зайшов до місцевої ресторації «Бравий Швейк», аби випити чашку ароматної кави.

Під час прогулянки однією з центральних вулиць міста Луцька, Прем’єр-міністр часто зупинявся, аби перекинутися словами з лучанами. Хтось сварив його, а хтось дякував, що дбає за Україну.

«Там трошки сварять за пенсії, тут хвалять», – зазначив Гройсман. Мовляв, платитимемо всі податки добре, тоді й житимемо нормально.






Хтось взагалі оглядав керівника Уряду і аналізував, як він виглядає.

«По телевізору він старшим видається, а вживу молодим», – шептали місцеві жіночки.

«Так він же ж красавєц», – говорили інші.

Під час прогулянки вулицею Володимира Гройсмана зустріла також очільниця ЦНАПу та подарувала йому сертифікат на відвідування «Центру адміністративних послуг» без черги.

Одним словом, прогулянка вдалася. На завершення чиновник потиснув руки місцевим чоловікам, побажав усього найкращого та поїхав з міста.





 

Читайте також: Митрополит Михаїл подарував Гройсману в Луцьку прапор

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024