стрічка

«Я не бачу вогню в очах гостей Опери», – Роман Хорзов

28 Червня 2018, 15:00
880

Роман Хорзов – успішний луцький бізнесмен та ресторатор. У лекції в рамках «Школи свідомого громадянина» Громадянського Руху «СВІДОМІ», він розповів про історію створення найвідоміших закладів міста, принципи власного бізнесу та про те, чому закриває нічний клуб «Опера».

«Бізнес. Район» відібрав найкраще із розмови і записав вислови Романа Хорзова у форматі цитатника.

****

«Радий, що у нас сьогодні sold out як на концерт Олега Винника в  Ротонді. Першого квітня ми збирилися, ви не прийшли, жаль».

«Я б хотів прибрати із нашого сьогоднішнього діалогу «успіх», оскільки не вважаю себе повноцінно успішним. Я людина, яка робить свій шлях».

«На той день, 2004 - 2005 рік, коли кажеш коктейль – всі «Вау, коктейль!», «Зелений мексиканець» - «Боже, хто це?» Це така ера була у нашій сфері, тоді заходило все».

«Я пам’ятаю комплекс в голові, що я з червоним дипломом у якомусь кафе, якимось менеджером буду працювати. Думаю: «Я нєудачнік!» .


 

«Я один з перших в своїй групі, хто почав заробляти і працювати. Ніхто не розумів, як це ти на другому курсі після пар біжиш і вчиш дітей. Я вчив дітей англійської, брав 1 долар за заняття і 50 копійок на маршрутку».

«Я одного разу прийшов у сонячний літній день на «Ротонду» і побачив, що сонце над нею отак ходить. 90% дня – там сонце. Раннішнє легке, денне палюче, вечірнє лаундж. Оце емоція».

«Ми перший день, коли запускали купання, зробили безкоштовно. Я дуже пожалів. Люди прийшли і одразу відламали усе, що можна було відламати».

«Люди заходять у заклад і одразу показують що не так».

«Щирість – це те, що ви не купите».

«Все, що відбувається в клубі – залишається в клубі. Це принцип нашого бізнесу».

«Перше, що я забороняю – це обговорювати гостей. Що вони говорили, з ким вони прийшли, як вони виглядали і тд.ітп. На будь-яких рівнях це заборонено».

«Я не бачу вогню в очах гостей Опери».

«Рух – це життя. Якщо ви не будете рухатися, потрапите в полон своєї ж зони комфорту».

«Я зустрічаю молодих людей, які кажуть «Ай завтра, наступного року, з понеділка, З Паски…» Рєбята, вчора. Вчора треба було думати, щоб завтра бути в іншому місці».


 

«У мене кредо – максимально щиро і багато працювати, але й максимально щиро і багато відпочивати. Ніхто ж не хоче, щоб в його некролозі написали : «Згорів на роботі».

«Найбільша криза в мене виникає, коли я лежу на дивані».

«Ніколи не кажіть «У мене немає часу». Викресліть це. Не встиг, не вийшло, немає часу. Це усе пов’язано із вашою неправильною самоорганізацією».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024