стрічка

Волинська школа увійшла до складу учасників унікальної соціальної програми в Україні

19 Жовтня 2018, 14:03
Забродівська школа увійшла до складу учасників унікальної соціальної програми в Україні 734
Забродівська школа увійшла до складу учасників унікальної соціальної програми в Україні

Опорний заклад освіти села Заброди став учасником програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів».

Соціальний проект спрямований на  популяризацію здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції «здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти. Про це інфоррмують на сторінці нвчального закладу у Facebook.

Під час участі у програмі, у навчальному закладі планують провести чимало різноманітних заходів, які націлені те, щоб в дітей відбувався процес формування свідомого ставлення до власного здоров'я та здоров'я інших.

Читайте також: Забродівські школярі побували у відомому теплично-розсадницькому комплексі Ратнівщини

Довідково:

«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна трирічна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelēz International Foundation.

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Для цього протягом наступних трьох років буде залучено більше ніж 17 500 дітей у понад 500 школах по всій Україні

В рамках Програми розробляються рекомендації для закладів освіти щодо реалізації активностей та створюється спільнота відповідальних закладів, що сприяють здоров’ю учнів. П’ять найактивніших шкіл у фіналі Програми отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM*-лабораторій (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024