стрічка

У Володимирі повідомили скільки закордонних паспортів видали з початку року

18 Жовтня 2018, 20:07
У Володимирі повідомили скільки закордонних паспортів видали з початку року через ЦНАП 791
У Володимирі повідомили скільки закордонних паспортів видали з початку року через ЦНАП

За 9 місяців  2018 року до Центру адміністративних послуг у Володимирі-Волинському надійшло  20934 звернень. З них 3942 - щодо надання послуг з оформлення та видачі паспортних документів.

Про це йшлося на черговому засіданні виконкому, яке відбулося 18 жовтня.

Основним доповідачем на засіданні виконкому була директор центру надання адміністративних послуг Алла Троць.

Було озвучено, що В ЦНАП суб’єкти звернення мають можливість отримати 130 адміністративних послуг. Зазначені адміністративні послуги  регламентуються стандартами, які розроблено відповідно до чинного законодавства. За 9 місяців  2018 року до Центру надійшло  20934 звернень. 

Залишаються популярними та запитуваними  послуги з реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, таких звернень за 9 місяців надійшло 5334 (за відповідний період  2017 р – 2491). Враховуючи прикордонне розміщення нашого міста,  з липня 2018  року збільшилась кількість звернень з питань отримання  довідок  про місце реєстрації  проживання у місті Володимирі – Волинському для оформлення документів малого прикордонного руху у 2018 надійшло уже – 624 звернень, за відповідний період 2017 року лише  49.

За січень – серпень 2018 року від сплати адміністративного збору за платні адміністративні послуги, які надаються через ЦНАП, до міського бюджету надійшло 2 млн. 938,6 тис.грн.

Було також озвучено, що в ЦНАПі проводиться постійний моніторинг щодо якості надання послуг.  Щоденно проводиться вивчення негативних відгуків, які дозволяють  виявити  проблемні питання щодо організації роботи ЦНАПу та надання адміністративних послуг.

Основною проблемою у сфері надання адміністративних послуг є наявність черг. 

Керівництво Центру наголосило, що в подальшій роботі пріоритетом для ЦНАПу є  запровадження надання  послуг за допомогою «Мобільного адміністратора» для різних верств населення з виїздом адміністратора до місця проживання осіб з особливими потребами.

В ході обговорення члени виконавчого комітету зазначили, що необхідно збільшувати штатну чисельність працівників ЦНАП і відповідну пропозицію винести на розгляд міської ради. Одночасно міський голова Петро Саганюк зауважив, що треба посилити контроль за термінами надання відповідей на звернення громадян.

Нагадаємо, з січня 2018 року у ЦНАПі Володимира-Волинського почали приймати документи на виготовлення біометричних паспортів

Читайте також: Волиняни можуть передати показник електролічильника по sms

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024