стрічка

Газеті «Горохівський вісник» – 79 років

17 Жовтня 2018, 16:17
Газеті «Горохівський вісник» – 79 років 949
Газеті «Горохівський вісник» – 79 років

17 жовтня суспільно-політичній газеті «Горохівський вісник» виповнюється 79 років.

З нагоди чергової річниці колектив редакції привітали голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, голова районної ради Тарас Щерблюк та інші. Про це повідомляють на сторінці Горохівської районної державної адміністрації у Facebook.

Газету привітали такими словами:

 «Щиро вітаємо вас із 79-ю річницею від дня заснування районної газети — популярного видання мальовничої Горохівщини, в якому висвітлюється самобутня історія та сьогодення краю, духовність і висока моральність жителів: простих трударів і славетних земляків, знаних далеко за межами району та області.

В районі завжди шанували друковане слово, недарма ж мовиться, що розум без газет та книг — що пісня без крил. Місцеве ж видання має особливу популярність. Бо воно віддзеркалює життя рідного краю, пише про людей, яких знаєш, про поселення, про трудові колективи, робота яких завжди на видноті, бо воно — своє.

Народившись буремного 1939 року, газета була зі своїм читачем і в тривожні, і в радісні часи, на її сторінках яскраво відображалися практично всі події, якими вимережений літопис району. Вона сприяє активізації зусиль на виробництві, виступає провідником державницької політики, слугує духовному збагаченню читачів та їхньому змістовному дозвіллю. Вона є своєрідним засобом шикування районних владних структур і читацького загалу, трибуною широкого активу відтак відображає життєву позицію усього населення.

Упевнені, що й надалі обрані газетою демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя у районі на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами для журналістів.

Бажаємо всім міцного здоров'я, творчого неспокою, непохитності у досягненні задумів та планів в ім'я розбудови рідної землі. А «Горохівський вісник» нехай завжди буде надійним другом і порадником читачів та має якомога більше своїх шанувальників».

В ході вітання вручили подарунки та квіти.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024