стрічка

Асфальтне покриття рожищенських вулиць під загрозою

17 Жовтня 2018, 10:08
984

Попри наявність дорожніх знаків, які обмежують рух транспортних засобів, загальна фактична маса яких перевищує зазначену, вулицями Ювілейна та Квітнева міста Рожище, продовжують курсувати великогабаритні автомобілі.

Цю проблему наш читач Юрій К. підняв, у своєму листі та відео.

Не так давно на вулицях Квітнева та Ювілейна було відремонтоване асфальтне покриття. І на даний час дорогою зручно  їздити.

І якщо кілька років  тому, водії намагалися оминати ці вулиці, то тепер ситуація кардинально змінилася. Водії великогабаритних вантажівок, воліють проїхати кілька метрів зайвих, але хорошим автошляхом.

З таким підходом, чи надовго вистачить відремонтованої дороги?

Не дивлячись не те, що даними вулицями заборонено рух автотранспортних засобів вагою більше 5 тонн, великогабаритні вантажівки продовжують курсувати під нашими вікнами.

На разі відремонтована дорога на вищеназваних вулицях в радість не лише дорослим, а й нашим дітям теж. Їм подобається кружляти тут на велосипедах та роликах.

І нам, місцевим жителям, дуже прикро спостерігати, як вулиці Квітневу та Ювілейну,  безвідповідальні водії знову намагаються перетворити на суцільну вибоїну.

Адже дане дорожнє покриття не розраховане на багатотонне навантаження.

Якщо так продовжуватиметься, то чи довго прослужить асфальт? І хто повинен це контролювати?

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024