стрічка

Мережа «Наш край» запустила доставку продуктів для оптових клієнтів

16 Жовтня 2018, 18:03
Мережа «Наш край» запустила доставку продуктів для оптових клієнтів 2384
Мережа «Наш край» запустила доставку продуктів для оптових клієнтів

Інтернет-магазини мережі супермаркетів «Наш край» впровадили нову пропозицію – швидко доставляють замовлення для сегменту HoReCa.

Замовитипродовольчі продукти та продукти власного виробництва можна у 18 магазинах мережі.

Про це Бізнес.Району розповів керівник проекту інтернет-магазину «Наш край» Антон Кондратенко.

«В останні роки в Україні криза дає поштовх до розвитку інтернет-торгівлі, тому що виробники та дистриб’ютори економлять на оренді і розміщують свої «точки» продажу в онлайні» – пояснює Антон Кондратенко.

Наприкінці 2014 року мережа супермаркетів «Наш край» відкрила перший інтернет-магазин продуктів у Луцьку при магазині на вулиці Шевченка. Тоді вони орієнтувалися на роздрібного покупця і стартували з одного міста.

Антон Кондратенко
Антон Кондратенко

«Нещодавно ми ввели нову послугу для бізнес-клієнтів – покупців, які хочуть скуплятися в «Нашому краї» оптом. Це може бути й HoReCa (готелі, ресторани, кафе, – авт.), й компанії, організації, які займаються кейтерингом, навіть є такий клієнт, як пункт тимчасового утримання переселенців, який теж замовляє продукти у великій кількості. «Наш край» забезпечує їх продовольчими товарами та продуктами власного виробництва. У нас на Шевченка, є власна кондитерська, цехи власного виробництва, тому кави-брейки та всі можливі послуги кейтерингу ми залюбки надаємо», – зауважив Кондратенко.

Перевага пропозиції для бізнес-клієнтів – це зручність та швидкість доставки до офісів, складів тощо. Ще одним із плюсів є те, що замовлення можна сформувати за день або в день доставки. На цьому «пиріжки лояльності» від мережі не закінчуються: оптові клієнти можуть відтермінувати оплату за продукти.

Бізнес-клієнти чи роздрібні покупці формують замовлення в інтернет-магазині, після цього з ними зв’язується адміністратор інтернет-магазину, який уточнює замовлення, його кількість, час доставки, місце, і тільки тоді продукти везуть до клієнтів.

При замовленні продуктів від 3 тисячі гривень, відтермінування оплати складає 5 календарних днів. При замовленні від 5 тисячі гривень – відтермінування оплати 7 календарних днів, від 10 тисяч гривень – знижка 1% на суму замовлення і плюс – відтермінування оплати 7 календарних днів. А при замовленні від 20 тисяч гривень – знижка 3% на суму замовлення і плюс – відтермінування оплати 7 календарних днів. Це є дуже зручно для ХоРеКа, оптових покупців, тому що можна спочатку придбати товар, а пізніше заплатити за нього. Окрім того, знижка теж вирішує багато.

«Позитивом для бізнес-клієнтів, які скористаються нашою послугою, є економія часу. До прикладу, в кафе чи ресторанах є людина, яка відповідає за закупку продуктів, тобто вона тратить свій час, аби з’їздити на ринок по продукти, і доставити їх до закладу. Відповідно витрачається багато часу. Ми ж хочемо автоматизувати доставку, аби такі працівники економили час і гроші», – пояснив керівник проекту інтернет-магазину «Наш край».

У Луцьку сектор ХоРеКа активно розвивається, тому така пропозиція для бізнес-клієнтів популярна в обласному центрі Волині. На думку Антона Кондратенка, Луцьк перебирає тенденції великих міст, де великим людським ресурсом є час.

У роботі з оптовими покупцями працівники інтернет-магазину «Наш край» намагаються не просто продати продукт, а стараються допомогти вирішити проблему зручної і швидкої доставки продуктів.

Оптом замовити продукти можна в вінтернет-магазинах «Наш Край» у таких містах:

Анна МАНЮХІНА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024