стрічка

Виставка картин рожищенських художників – вражає

13 Жовтня 2018, 14:15
1235

Анна Лукасевич та Євген Лавринюк представили свої картини в на виставці до Дня художника та Дня захисника України.

День художника в Україні відзначають у другу неділю жовтня і цього року цей свято жовтня і відзначають  на Покрову в День  захисника України.

В п’ятницю, 12 жовтня всі хто переступав поріг РД «Просвіта» найперше потрапляли на виставку картин, яку організувала Марія Поліщук – методист з народної творчості РД «Просвіта».  Експозиція виставки представлена полотнами різної жанрової спрямованості та тематики. Це і мальовничі краєвиди, портрети, натюрморти, графіка і символізм. Милуючись художніми роботами, дивуєшся, що ця краса народжена людським розумом і створена руками.


Серед різноманіття робіт є картини рожищенських художників Анни Лукасевич та Євгена Лавринюка. Приємно, що кожен відвідувач мав змогу поспілкуватися з митцями особисто та сфотографуватися на згадку.


На запрошення ведучої  Наталії Марценюк, художники піднялися на сцену та подякували усім, кого не залишили байдужими їх роботи, привітали присутніх з прийдешніми святами.

Варто зазначити, що Анна Лукасевич та Євген Лавренюк завжди радо відгукуються на запрошення про участь в такого роду заходах. Художникам оголосили подяки та подарували квіти, зазначивши, що їхні роботи, вже давно не просто «місцеві», вони заслуговують всеукраїнського визнання.








Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024