стрічка

У Маневичах проводять місячник добровільної здачі зброї

08 Жовтня 2018, 13:01
У Маневичах проводять місячник добровільної здачі зброї 836
У Маневичах проводять місячник добровільної здачі зброї

З метою виведення зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів з незаконного обігу, Маневицька поліція з 1 по 31 жовтня 2018 року проводить місячник добровільної здачі.

Громадян, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняють від кримінальної відповідальності.

Якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструють у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

В зв’язку з цим, протягом жовтня 2018 року правоохоронці просять здати зброю, боєприпаси, що знаходяться в незаконному обігу до Маневицького відділу поліції.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024