стрічка

Горохів: відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя

06 Жовтня 2018, 17:01
1091

У залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди професійного свята вчителів — Дня працівника освіти. Представникам славного учительства було винесено на сцену велику корзину із запашними осінніми квітами.

Дійство пройшло 3 жовтня, — ідеться на сайті Горохівської РДА.

Привітали освітян району голова райдержадміністрації Юлія Гринчук, заступник голови районної ради Віталій Клемба та висловили вдячність педагогам за невтомну працю, високу відповідальність і професіоналізм, за те, що багато років поспіль славлять Горохівський район вагомими здобутками та переконливими успіхами у навчанні та вихованні дітей.

«Професія вчителя, наставника – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Життя сучасного вчителя складне і водночас дуже цікаве. Інтелектуально-емоційний світ нашого сучасника, особливо юного, набуває нових, найтонших відтінків, мислення його нерідко видається дивним, вияв почуттів - незвичним. Все це вимагає від вас, педагогів, великої відповідальності, творчої праці, довготерпіння і мудрості. Той, хто зважується на це сподвижництво, має бути внутрішньо готовий до нього, до всіх труднощів, які неминуче очікують педагога на освітянській ниві», — зазначила Юлія Гринчук. 

Кращі працівники галузі отримали Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Слова глибокої шани адресували педагогам депутат районної ради Леонід Кравчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Євгенія Карп’як та інші. Урочистості та святковості додали вітальні слова учнів загальноосвітніх шкіл міста Горохова.

Завершилися урочистості величним концертом, який підготували учні та вчителі.









 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024