стрічка

Мешканка Іваничівщини, яка постраждала в ДТП, перебуває у комі в обласній лікарні

04 Жовтня 2018, 17:36
Мешканка Іваничівщини, що постраждала в ДТП, перебуває у комі в обласній лікарні 1192
Мешканка Іваничівщини, що постраждала в ДТП, перебуває у комі в обласній лікарні

Шістнадцятирічна Ірина Герасимчук з Іваничівщини, яка 28 вересня постраждала в ДТП у Нововолинську, перебуває в дитячій обласній лікарні без свідомості.

Стан дівчини був стабільно важкий, та в понеділок, 2 жовтня, погіршився. Родина потребує допомоги, - інформує БУГ.

Ірину перевели з реанімаційного відділення НЦМЛ до дитячої обласної лікарні, там її і оперували. Як розповіла знайома сім’ї Наталія, 3 жовтня туди прилетів лікар з Америки, призначив лікування.

Дівчина перебуває в комі, у неї забій легень і виникли проблеми з нирками. Стан Ірини критичний.

Нагадаємо, 3 жовтня Volkswagen Golf на вулиці Луцькій злетів у кювет. 

Постраждала 16-річна дівчина навчається в педколеджі ім. А.Кримського, на другому курсі. Проживає в селі Соснина Іваничівського району.

Мама Ірини Віта сама виховує 4 діток, пів року тому помер чоловік. Поки вона сидить цілодобово під реанімацією в Луцьку, вдома троє дітей, 14-річна донька – на господарстві.

«Старша 14-річна донечка глядить братика 8-ми років і 7-місячну сестричку. І ще господарство. В хаті ні води, ні газу, палять в грубці. Сусіди допомагають. В понеділок лікар сказав, що ніби ситуація рухається в сторону життя, а вчора стало гірше», – розповідає Наталія.

Після попередньої публікації про допомогу на лікування Ірини з багатодітної сім’ї, на картку мамі почали надходити кошти. Родина дуже вдячна за небайдужість людей.

«Навіть в лікарні люди підходять і допомагають, хто їсти приносить мамі, хто гроші», – додає Наталія.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку Ощадбанку 5167490153230744 або Приватбанку 5168757319560936 (мама постраждалої Герасимчук Віта Олександрівна).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024