стрічка

У селі на Горохівщині відзначили престольне свято

04 Жовтня 2018, 11:15
У селі на Волині відзначили престольне свято 924
У селі на Волині відзначили престольне свято

Хрестовоздвиженська парафія села Ощів у свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього відзначила своє престольне свято.

Дійство відбулося 27 вересня у Хрестовоздвиженскому храмі села Ощів. Про це повідомляють на сайті «Горохівське благочиння».

Літургію у храмі очолив настоятель Свято-Покровського храму села Терешківці протоієрей Василій Хомляк, якому співслужив настоятель храму священик Роман Світлик та сонм священиків Горохівського і Мар'янівського благочинь.

Молилися за мир в Україні. До прихожан зі словом проповіді звернувся настоятель Свято-Іллінського храму села Борочиче протоієрей Юрій Зарафутдінов, який наголосив на тому, що Хрест Господній – знамено перемоги Христа над смертю.

Протоієрей Василій Хомляк привітав парафіян та наголосив, як попри життєві негаразди не втратити віру і бути гідними Христової Істини.

Настоятель храму подякував священикам та гостям за розділену із ним радість престольного свята. Завершилося свято Хресним ходом, молебнем та традиційним многоліттям.
















 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024