стрічка

Понад 10 мільйонів гривень потребує недобудований дитячий садочок на Волині

04 Жовтня 2018, 10:03
Дитячий садочок у Бузаках 1315
Дитячий садочок у Бузаках

На черговий прийом громадян до Волинської ОДА завітав голова Бузаківської сільської ради Камінь-Каширського району Микола Панасюк з проханням виділити кошти на добудову дитячого садочка у селі. 

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Чоловік стверджує, що будівлю збудували лише на 30 відсотків і для завершення реконструкцї не вистачає понад 10 мільйонів гривень.

«У нас є недобудоване приміщення дитячого садочку на 80 дітей. На 30 відсотків збудований, є проект, є кошторис, потрібно 10,5 мільйонів гривень для завершення реконструкції», – звернувся Микола Михайлович.

Зокрема повідомили, що співфінансування Камінь-Каширський район обіцяє.

Але поки, за словами заступника голови облдержадміністрації Валентина Цьося, проект знаходиться на розгляді в Державному фонді регіонального розвитку на наступний рік. 

Довідково: робочий проект виготовили у 2016 році на реконструкцію дитячого навчального закладу в селі Бузаки. Метою Проекту є забезпечення реалізації конституційного права дітям дошкільного віку на доступність і безоплатність дошкільної освіти та забезпечення здобуття обов’язкової дошкільної освіти в навчальних закладах відповідних територій, шляхом реконструкції приміщення дошкільного навчального закладу в селі Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області. Загальна кошторисна вартість – майже 14 з половиною мільйонів гривень. Проектна потужність - 80 учнівських місць. Залишкова вартість робіт – 10 мільйонів 598 тисяч гривень.

З проекту ДФРР бачимо, що виконали 35 відсотків від всього обсягу передбачених робіт.


Будівництво обіцяють завершити до вересня 2019 року і додають фотозвіт про виконання проекту


Читайте також: «У мене симпатія до вас зникла, тому будемо працювати виключно в рамках законодавства», – голова ОДА звернувся до сільського голови Стобихівки

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024