стрічка

Луцькі пси позмагались на щорічній виставці

02 Жовтня 2018, 08:54
Виставка собак у Луцьку 930
Виставка собак у Луцьку

Понад сотня пухнастих друзів людини зібралась у Центральному парку міста Луцька на виставку.

Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Днями мешканці міста мали змогу насолодитися дивовижним видовищем – виставкою собак «Луцьк 2018». За словами організаторів, такі виставки проходять щорічно, адже породисті пси створені далеко не для того, аби сидіти вдома, їх потрібно тренувати та показувати професіоналам.

Окрім конкурсної програми, на учасників чекав майданчик для дітей та цуценят, продаж зоотоварів, виробів hand-made, виставка світлин «Тварини війни» та консультації ветеринарів.

До слова, усі учасники розподілені на вікові категорії. Серед кожної породи обирають найкращого представника відповідно до усталених вимог та стандартів.

Яких порід тут лишень не побачиш. Найбільше ж серед чотирилапих друзів цьогоріч  було німецьких вівчарок. Власник красеня Чако розповідає, що з тих пір, коли вони з другом вирішили розводити німецьких вівчарок ні на мить про це не пошкодував. Позаду у собаководів вже чимало виставок.

Окремо відбувся конкурс «Дитина та собака». Тут велику увагу приділяли не лише пухнастим вихованцям, а й їх юним господарям. Мета конкурсу - перевірити чи вміє  дітвора керувати своїми улюбленцями, чи правильно дає команди, тримає відстань тощо. Кілька випробувань і обрали переможця. За результатом суддівського вироку найкращою стала Діана Нестерук зі своєю чотиримісячною вихованкою, болонкою Мією. Проте заохочувальні призи отримали всі учасники.

Участь у конкурсі брали не лише досвідчені тварини, але й щенята від трьох місяців. Перемогти всі не могли, проте покрасуватися та зарекомендувати себе будь ласка. Ображеним ніхто не пішов, адже приємні сюрпризи чекали на всіх. 

Читайте також: Чау-чау, мопси та вівчарки: у Луцьку стартувала виставка собак

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024