стрічка

Голова Волинської ОДА побував у терцентрі Зимнівської ОТГ

01 Жовтня 2018, 20:05
Олександр Савченко у Володимир-Волинському Терцентрі 1136
Олександр Савченко у Володимир-Волинському Терцентрі

Новенький ремонт, затишні кімнати та вироби своїми руками – центр соціального обслуговування у селі Льотничому Зимнівської ОТГ сповнений любов`ю та турботою.

Сьогодні тут школярі влаштували святковий концерт для 30 мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного проживання. Захід приурочили до Міжнародного дня людей похилого віку, - повідомляє прес-служба голови Волинської ОДА Олександра Савченка.

Солодкий стіл, дитячі пісні та подарунки від голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка зробили цей день по-справжньому святковим для бабусь та дідусів.

«Щире дякую нашим шановним представникам старшого покоління за багаторічну сумлінну працю. Ми докладаємо всіх зусиль, аби цей чудовий відрізок вашого життя видався щасливим та безтурботним. Бажаю вам міцного здоров`я, щоденних життєвих радостей та Божої благодаті», - привітав людей поважного віку Олександр Ілліч.

Директорка центру, Любов Столярчук, розповіла, що всього на обслуговуванні в територіальному центрі перебуває 498 осіб.

«В структурі нашого центру є не лише стаціонарне відділення. Ми маємо два відділення соціальної допомоги вдома та окремий структурний підрозділ - «Університет третього віку», куди ходять 70 слухачів поважного віку. 

Протягом 2014-2018 років в закладі проведено утеплення фасаду приміщення, облаштовано дві котельні на газовому та твердому паливі, проведено ремонт та заміну устаткування на харчоблоці та пральні, облаштовано пандус, дві вигрібні ями тощо.

Окрім коштів державного та місцевого бюджетів – допомагають підприємці. Всі внутрішні та зовнішні ремонтні роботи, облаштування території – проводили власними силами», - зазначає директорка.

Мешканці територіального центру дуже раді гостям. Кажуть, що жити там їм подобається, годують смачно та добре доглядають. А ще, частими гостями є учні місцевої школи, які частенько навідують їх з концертами. Продемонстрували свою творчість й бабуся Варвара. Вона пише та декламує вірші, а ще її називають «перлиною центру».

Олександр Савченко залишився задоволений побаченими умовами проживання у центрі. Каже, що одразу помітно роботу турботливих працівників та мудрого керівника.












 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024