стрічка

Волинський молодик, який потрощив карету «швидкої», з каяттям пригадував скоєне

29 Вересня 2018, 17:26
Фото ілюстративне 901 Джерело: www.google.com.ua
Фото ілюстративне

У ніч 26 на 27 вересня один із жителів села Велимче розбив вікна у кількох установах та автомобілі швидкої допомоги, зокрема налякав своїх односельців.

Нічого, окрім пляшки шампанського та енергетиків в барі, які були в одній із установ, дебошир не поцупив, - пишуть на сторінці «Велимченська ОТГ».

Нагадаємо, що розбишакою виявився психічнохворий житель села Велимче, який розгромив карету «швидкої», яка обслуговувала 10 населених пунктів.

Тіє ї ж ночі чоловік пошкодив ліхтарі в одній з церков, а в іншу культову споруду взагалі проник у ганкове приміщення та порозкидав іконки й свічки по дорозі.

Між іншим, з пожежної частини молодик сам зателефонував у поліцію й повідомив, що «по селі ходить маніяк, приїжджайте скоріше». Після чого пішов вчиняти погроми, вибивши вікно й у самій пожежній. Вдруге правоохонців вже викликав черговий рятувальник.

Очевидно, у підозрюваного трапився напад шизофренії.

На ранок, після нічного розбою, чоловік із каяттям пригадував, що він наробив.

Довідково:

За особистими джерелами Район.Ратне молодику 27 років. Він із багатодітної сімї, напівсирота, досить талановитий артист районного рівня (гарно співає, пише власні пісні, грає на весіллях). Останні кілька років хвороба почала загострюватися (до слова,шизофренія передалася по спадковості).

«Молодик дуже талановитий як артист й автор пісень та харизматичний на сцені. Й загалом нормальна людина, поки припадки не беруть (хоча вони рідко в нього трапляються). Це вперше, коли аж настільки все вийшло з-під контролю», – розповідають односельці чоловіка.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024