стрічка

Через смерть породіллі з Володимирщини проведуть службове розслідування

28 Вересня 2018, 14:00
Через смерть породіллі з Волині проведуть службове розслідування, 914
Через смерть породіллі з Волині проведуть службове розслідування,

На Волині проведуть внутрішнє службове розслідування щодо смерті породіллі з Володимирщини, матері восьми дітей.

Про це заявив очільник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк, пише Волинь-нова.

Нагадаємо, у Володимир-Волинському районі через декілька днів після пологів померла 44-річна породілля. Після пологів у жінки були ускладнення: відмовила нирка. Спочатку за нею спостерігали у реанімації обласної лікарні. Потім перевели до Луцької міської на гемодіаліз, де жінка й померла.

Головний лікар Володимир–Волинського територіального медичного об’єднання Олександр Клачук не коментує смерть пацієнтки. А очільник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк запевняє: проведуть внутрішнє службове розслідування. Ситуацію детально вивчить спеціальна комісія, яку створять найближчим часом, адже на такі неординарні випадки завжди має бути реакція. 

За його словами, наразі звернення від родини померлої про халатність чи вину медиків до управління не надходило. Якщо ж такі скарги будуть, у тому числі і до правоохоронних органів, — подію розслідуватимуть як кримінальну справу.

Нагадаємо, інформацію про смерть підтвердив начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області Михайло Бобик.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024