стрічка

Як у Рожищенському районі День села святкували

28 Вересня 2018, 17:45
День села у Топільному 1344
День села у Топільному

Щедрим на гарні події видався вересень для жителів села Топільне Рожищенського району.

21 вересня відзначили храмове свято, а вже 23 – постукав у двері День села.

Чимало людей зібралося в будинку культури, щоб поспілкуватися, привітати один одного, переглянути виставку, сфотографуватися та насолодитися гарною українською піснею.

Після вступного слова ведучої Наталії Марценюк, глядачі приймали перше музичне вітання від відомої в районі та за його межами вокалістки Людмили Семери.


І ще не стихли оплески, якими тополяни дякували талановитій гості, як нова хвиля аплодисментів прокотилася залою, адже на сцену вийшли вихованці Людмили, переможці Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів, вокальне тріо «АКВА», з піснями, які не залишили байдужим жодного глядача.



Чимало добрих слів на адресу односелеців, знайшлося в сільського голови Руслана Присяжнюка, але найперше очільник громади побажав достатку та радості в кожну оселю, процвітання та миру - країні.

А музичні вітання тривали. Щедрими оваціями глядачі обдаровували солісток Оксану Пашковську, Катерину Бондарук, Мирославу Пашковську, дитячий вокальний ансамбль «Калинонька», вокальний ансамбль «7 нот», родинний ансамбль Карпців «Терниця», дует у складі Мирослави Пашковської та Світлани Поліщук.


І чим ближче до завершення свята, тим гарячіше ставало в залі - низкою запальних народних пісень відав односелеців зі святом, народний аматорський фольклорний колектив «Джерела», що давно вже є своєрідною музичною візитівкою не лише Топільного, а й усього району, беручи участь у різноманітних заходах, що популяризують українську культуру.

І ось звучать останні музичні акорди, «Співаймо разом» закликають глядачів всі учасники заходу, організаторка свята – директор Будинку Культури Оксана Пашковська, дякує артистам та гостям, що розходяться по домівках з, дійсно, святковим настроєм.











Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024