стрічка

Нардеп просить Генеральну прокуратуру розібратися, що коїться на волинських шахтах

28 Вересня 2018, 17:10
Сергій Шахов 1472
Сергій Шахов

Народний депутат України Сергій Шахов подав звернення до Генеральної прокуратури України щодо корупційних явищ, які відбуваються на шахтах Волині.

У зверненні йдеться, що колектив ДП «Волиньвугілля» вважає, що керівництво  шахти «Нововолинська №9» увійшло в змову зі стороннніми особами і заради вигоди знищують підприємство. Копії документів опублікував у Facebook лідер профспілкового руху шахтарів України Михайло Волинець.

«Хочу нагадати, що у сьогодні у вугільній промисловості України, на жаль, присутні смотрящі, які руйнують галузь та розграбовують державні шахти. Наприклад, шахту “Нововолинська №9” намагається знищити смотрящий Андрій Венгрин, за підтримкою Міністра енергетики та вугільної промисловості, а в.о. Генерального директора ДП «Волиньвугілля Андрій Пилипюк, як вірна маріонетка, виконує усі розпорядження Міністра та смотрящего. Тих, хто розграбовує та руйнує шахти не хвилює, що на копальні “Нововолинська №9” є 3 лави та балансових запасів вугілля ще на 15 років. Їх не хвилює, що люди втрачають робочі місця, а місто - податки. Що їм до енергетичної безпеки держави?», – Михайло Волинець. 

Читайте більше більше про явище «смотрящих» на нововолинських шахтах.

 

Читайте також:

Докопалися, Або коротко про стан справ у вугільній промисловості Волині. ОГЛЯД

Коментарі
02 Грудня 2018, 20:57
а хто такий гура ? я чув , що родич якогось злодія . то може це і сталось на Ш 9 із- за цього родичання , а пан гура і надалі хоче впливати на хід слідства ?це ж тільки подумати - підмовляти людей проти гендиректора , бо пахан ( юрків ) сильно багато крав , і дехто почав вірити , що поганий гендиректор ! і ще мені не ясно , як пан гура хоче призначити керівника на держпідприємстві ? а не засильно криміналітет до влади присмоктався ? видно добре було гурі з юрківом керувати .то давайте відразу поставимо злодіїв на чолі підприємств. не соромно , пан гура , перед колективом , який ти з юрківом обманювали стільки часу ? а ми думаємо , чому гура не вилазив з кабінету директора .я думаю після цієї статті в багатьох відкриються очі на ваші з юрківом походеньки . і на останок - я попрошу редакторів побільше таких викриттів , а то зі слів гури - при юрківу було добре ... КОМУ ДОБРЕ ?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024