стрічка

Шацькі дзюдоїсти привезли срібло та бронзу з обласного чемпіонату

26 Вересня 2018, 20:01
Команда вихованців Шацького спортивного клубу «Торнадо» 692
Команда вихованців Шацького спортивного клубу «Торнадо»

У місті Луцьку 22 вересня на базі обласної ДЮСШ «Колос» проходив чемпіонат області з дзюдо серед молодших кадетів до 17 років (2002-2004 років народження), участь в якому взяла традиційно команда вихованців Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк). 

Організацію та проведення змагань здійснювали відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та громадська організація «Федерація дзюдо Волині», - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Метою та завданням обласного чемпіонату був відбір кандидатів у збірну команду області для участі в офіційних всеукраїнських змаганнях з дзюдо. 

Вихованці місцевого СК «Торнадо» в запеклих сутичках здобули чергову перемогу, зайнявши такі місця: 2 місце – Роман Самолюк (смт Шацьк), Наталія Турич (село Світязь); 3 місце – Богдан Поліщук (село Світязь). 

Переможці та призери чемпіонату нагороджені дипломами відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та медалями ГО «Федерація дзюдо Волині».

Спортсменів до змагань готували тренери Шацького СК «Торнадо»: президент СК «Торнадо» Роман Самолюк, віце-президенти спортивного клубу Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Батьки та вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» висловлюють слова вдячності тренерам місцевого клубу за організацію поїздки дітей для участі в обласному чемпіонаті з дзюдо, а також голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю, начальнику відділу освіти молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Людмилі Єрофєєвій за надану допомогу та сприяння розвитку фізичної культури і спорту.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024