стрічка

Малюку з Любомльщини бракує коштів на завершення лікування в Китаї

23 Вересня 2018, 15:50
Дворічний Єгор Старченко на лікуванні в Китаї. 2225
Дворічний Єгор Старченко на лікуванні в Китаї.

Через три дні закінчується курс лікування дворічного Єгора Старченка із села Старовойтове у лікарні захворювань головного мозку. Щоб закрити рахунок, який становив понад шість тисяч доларів, рідним потрібно зібрати невелику суму – понад 10 тисяч гривень.

Наталія Старченко, дівоче прізвище Гусар, жителька села Старовойтове, учениця Рівненської ЗОШ вкотре просить допомоги оплатити лікування її синочка.

Єгор народився в важкому стані і одразу після народження малюка забрали в реанімацію.

«Рівень тромбоцитів був настільки низьким, що шансів на життя ніхто не давав. Нам з чоловіком піднесли попрощатися і забрали. Але наш маленький, але дуже сильний борець вижив. І з цього моменту почалася непосильна боротьба з діагнозами: тромбоцитопенія, пневмонія, ентероколіт, гепатит, гепатоспленомегалія, енцефаліт, кальцинати в головному мозку, епісиндром, і як виявилося це тільки симптоми, а основного захворювання ніхто поставити не міг», – розповідає мама хлопчика.

Лише за кілька місяців хлопчику встановили складний і довгий діагноз, який малюк буде змушений долати чи не все життя.

«Високий м'язовий тонус не дозволяє Єгору тримати голову, брати в руки іграшки, сідати, вставати. Ми шукаємо будь-яку можливість, і віримо, що Єгор видужає. На жаль, в Україні на таких діток ставлять хрест, але за межами нашої країни існують сучасні клініки з прогресивних методами лікування подібних діток. Зараз ми з Єгором знаходимося на лікування в Китаї, в лікарні захворювань головного мозку. Через місяць лікування головний невролог клініки запропонував нам залишитися ще на 1,5 місяці, щоб пройти повний курс. Ми вже оплатили 1,5 місяці лікування», – каже мама хлопчика.

Станом на 22 вересня, щоб закрити рахунок, який становив понад 6 419 доларів, рідним потрібно зібрати невелику суму – 10 150 гривень.

Реквізити для допомоги: 5168742206755542 ПриватБанк (отримувач Старченко Наталія, мама). Сторінка Наталії у facebook.

Прохання мами про допомогу у зборі коштів
Прохання мами про допомогу у зборі коштів

Дворічний Єгор Старченко на лікуванні в Китаї.
Дворічний Єгор Старченко на лікуванні в Китаї.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024