стрічка

Маневицькі учні взяли участь у всеукраїнському спортивному конкурсі «Олімпійське лелеченя»

22 Вересня 2018, 21:00
Маневицькі учні взяли участь у всеукраїнському спортивному конкурсі «Олімпійське лелеченя» 1193
Маневицькі учні взяли участь у всеукраїнському спортивному конкурсі «Олімпійське лелеченя»

У МДЦ «Артек», що розташовується на території Києва у Пущій-Водиці, підвели підсумки всеукраїнського фіналу проекту НОК «Олімпійське лелеченя» 2018 та вшанували призерів і переможців.

На урочистій церемонії закриття «лелеченят» вітали уславлені олімпійці – дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор з вітрильного спорту Олена Пахольчик, бронзові призерки ігор з гандболу Олена Яценко і Олена Цигиця, бронзова призерка Олімпіади у потрійному стрибку Ольга Саладуха, перший український скелетоніст Владислав Гераскевич, стрибунка у висоту Ірина Геращенко. А також заступник генерального директора МДЦ «Артек» з виховної роботи Сергій Коник, – повідомив Національний олімпійський комітет України.

Серед 25 команд з різних регіонів України учні НВК «Маневицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 гімназії» на чолі з керівниками Миколою Носкевичом та Ольгою Хмельницькою-Приймаченко зайняли 8 місце.

Від імені НОК України з вітальним словом до присутніх звернулася начальник Управління олімпійського руху Олена Пахольчик, яка подякувала за участь у змаганнях кожному учаснику, їхнім наставникам та вчителям – за підготовку, а суддівській колегії – за бездоганний та чесний арбітраж і  МДЦ «Артек» – за гостинність та допомогу в організаціїї проекту.

«Ви всі переможці, адже ви всі перемагали у своїх обласних фіналах. Впевнена, що і всеукраїнський фінал приніс кожному з вас особисту перемогу та допоміг відкрити та знайти для себе щось нове, отож, запам'ятається надовго та надихне на нові досягнення», – звернулася до школярів Олена Іванівна.

Привітав дітей із закінченням фіналу і Сергй Коник.

«Для Артека - приємна традиція та велика честь приймати Олімпійське лелеченя. Дякую за те, що завітали до нас. Бажаю кожному знайти свою переможну дорогу у житті та впевнено нею крокувати», – сказав пан Сергій.

Не залишилися без подарунків і всі інші герої всеукраїнського фіналу – призери та переможці кожної дисципліни отримали кубки, медалі відповідного гатунку, дипломи, сертифіати та набори спортивного приладдя. Також подяки та нагороди отримали усі, хто допомагав провести «Олімпійське лелеченя» на найвищому рівні – у тому числі судді та вожаті.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024