стрічка

Студенти луцького «політеху» зможуть вигідно навчатися в Любліні

22 Вересня 2018, 15:33
Зустріч працівників ЛНТУ з колегами з Любліна 1172
Зустріч працівників ЛНТУ з колегами з Любліна

У Луцькому національному технічному університеті побували представники  Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ.

Делегація у складі проф. Войцеха Гіжіцькі і доктора Каміля Дебінські зустрілися з ректором Петром Савчуком. Метою зустрічі було обговорення початку реалізації проекту «Співпраця університетів для підтримки розвитку безпеки і кризового управління Люблінського і Луцького транскордонних регіоні» в рамках Програми транскордонного співробітництва  Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Після обговорення усіх деталей була підписана Партнерська угода, яка стала стартом для реалізації проекту по обидва боки кордону, - повідомили в прес-службі українського університету.

Працівники університету обговорили з проф. Гіжіцькі співпрацю в рамках програми подвійного диплому для студентів Луцького НТУ. Програма дасть змогу студенту паралельно навчатися у двох закладах вищої освіти та отримати диплом не лише українського, а й міжнародного зразка.

Наразі планується навчання по таких спеціальностях: інженерія матеріалів, екологія і охорона навколишнього середовища, дизайн в архітектурі, міжнародні економічні відносини, менеджмент, економіка, кібербезпека та туризм. Програма навчання у польському університеті триватиме три семестри. Так, перший – вивчання польської мови та обраних предметів з програми; другий і третій – власне навчання та підготовка дипломної роботи.

Люблінський католицький університет, своєю чергою, пропонує здобувачам освіти звільнення від оплати за навчання (у формі стипендії ректора), можливість до-фінансування до проживання в гуртожитку та харчування, безкоштовний підготовчий курс польської мови.

Читайте також: У Луцьку — студентський флешмоб












 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024