стрічка

У Рожищенському районі відбулися спортивні змагання серед дітей з особливими потребами

14 Вересня 2018, 19:18
У селищі Дубище відбулися спортивні змагання 1518
У селищі Дубище відбулися спортивні змагання

У селищі Дубище відбулися спортивні змагання серед дітей з особливими потребами.

Спортивні змагання дітей з особливими потребами, організовані Рожищенською районною організацією інвалідів «Союз організацій інвалідів України» зібрали понад 70 учасників з чотирьох шкіл Рожища та реабілітаційного центру.

По справжньому літній, залитий сонцем день 13 вересня став для багатьох учасників днем нових друзів та гарних вражень.

Перед початком заходу, голова районної організації інвалідів Віктор Марюк зазначив, що цьогоріч змагання набрали більшого масштабу, адже фінансову підтримку надала не тільки Рожищенська міська рада, яка щоразу долучалася до подібних міських заходів, а й адміністрація.

Віктор Марюк
Віктор Марюк

Щиро подякував пан Віктор підприємцю Віктору Прокопчуку, який завжди відгукується на прохання провести подібні змагання на території комплексу відпочинку «Мальованка» та Леонтію Ткачуку, директору Комунального опорного навчального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 м. Рожище» за наданий автобус для підвезення дітей. 

«Вітаю всіх учасників змагань. Дійсно, щиро треба подякувати організаторам, співорганізаторам та господарю цього обійстя, що в гарних умовах дітки матимуть можливість позмагатися, завести нових друзів та отримати масу вражень та задоволення. Адже спорт і рух дає можливість людям жити та розвиватися.

У свою чергу хочу сказати, що депутатський корпус міської ради радо підтримав ідею проведення міського фестивалю минулого року, а нині він переріс в районний і це дуже добре. Ми долучилися до цього заходу і влада міста, і депутати, і я особисто підтримував, підтримую і завжди буду підтримувати такі ініціативи.

І сьогодні хочу подарувати районній організації інвалідів дартс професійний, щоб всі мали можливість приходити та забавлятися. Гарного всім та ясного неба, добра та благополуччя!», - мовив у вітальному слові міський голова Рожища В’ячеслав Поліщук.

Міський голова Рожища Вячеслав Поліщук подарував районній організації інвалідів професійний дартс
Міський голова Рожища Вячеслав Поліщук подарував районній організації інвалідів професійний дартс

Побажав гарного дня малечі й Віктор Прокопчук. Та зауважив, що радий допомогти у проведенні таких заходів.

Дартс,  кеглі, стрільба, крикет – це ті види спорту, у яких демонстрували свою вправність юні спортсмени-любителі. Усі, і навіть ті, хто приїхав просто повболівати, наголосили, що подібні заходи – не просто можливість випробувати власні сили, а, щонайперше, нові знайомства, спілкування, відчуття потрібності у цьому світі.

На завершення чудового дня всі учасники змагань отримали солодкі подарунки, а найактивніші спортсмени ще й Подяки.































Солодкі подарунки - гарне завершення чудового дня
Солодкі подарунки - гарне завершення чудового дня

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024