стрічка

«Мою кандидатуру подали без мого відома»: в Іваничах працівницю райради хочуть зробити директоркою школи-інтернату

14 Вересня 2018, 12:19
Ніна Шумська каже, що не знає хто саме запропонував її кандидатуру на посаду виконувача обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату 1138 Джерело: Facebook
Ніна Шумська каже, що не знає хто саме запропонував її кандидатуру на посаду виконувача обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату

Керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська каже, що не знає хто саме запропонував її кандидатуру на посаду виконувача обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату.

Цю ситуацію посадовиця прокоментувала інтернет-виданню БУГ.

Через закінчення терміну контракту в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті хочуть звільнити керівника Людмилу Лазаренко-Штикало, натомість на посаду тимчасового виконувача обов’язків у Волинській облраді запропонували кандидатуру керуючої справами Іваничівської районної ради Ніни Шумської.

Обговорення можливої заміни кадрів набуло резонансу. Педагоги стали на захист Лазаренко-Штикало, яка вважає, що намір звільнити її – це виключно політичні амбіції опонентів, адже вона є головою Іваничівської районної партійної організації Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Медійники поцікавилися, чи розділяє цю думку Ніна Шумська і які у неї плани щодо школи-інтернату.

«Мою кандидатуру подали без мого відома. Хто це зробив, я не знаю – зі мною не порадилися», – заявила вона.

Питання звільнення Лазаренко-Штикало та можливе призначення керівником Шумської як потенційного кандидата на цю посаду підняли 30-го серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради.

Ніна Шумська каже, що про все довідалася з преси: «Я була дуже здивована: йшла на роботу як керуюча справами районної ради, а з роботи могла повернутися виконувачем обов’язків директора інтернату».

Зараз вона перебуває у відпустці і тому, зауважує, не зверталася нікуди, щоб вияснити питання. Однак стверджує, що її згоди на це ніхто не питав.

«Поцікавилася у декількох людей, хто до цього може бути причетний – відповіді не знайшла. Зі мною ніхто не говорив і не радився», – каже працівниця райради.

Ніна Шумська не виключає, що люди, які публічно «лили бруд» на неї через дану ситуацію, відповідатимуть перед законом.

«Питання інтернату зовсім мене не цікавить…», – сказала керуюча справами райради.

Нагадаємо, наприкінці серпня з'явилась інформація, що в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат хочуть звільнити керівника Людмилу Лазаренко-Штикало. Мотивують тим, що закінчується строк контракту.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024