стрічка

Держава боргує Володимиру більше 10 мільйонів гривень

12 Вересня 2018, 18:35
Володимир-Волинський 647
Володимир-Волинський

Зменшився рівень заборгованості за відшкодування пільг та субсидій, проте держава ще й досі боргує Володимиру-Волинському понад 10 мільйонів гривень.

Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив заступник начальника міського управління соціального захисту населення Володимир Коломий.

На нараді, яка пройшла цього тижня під головуванням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, прозвучала також інформація про те, що триває реорганізація та скорочення штату управління Пенсійного фонду, проте на роботі установи це ніяк не позначиться і пенсії нараховуватимуться та виплачуватимуться вчасно.

Ярослав Матвійчук також наголосив, що жителям варто також погасити свої борги по наданих житлово-комунальних послугах, а оскільки до осінньо-зимового періоду лишилось не так багато часу – то підготовку міського господарства до роботи в цей час варто пришвидшити.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському перекрили доїзд до центральної частини міста зі сторони вулиці Івана Франка. Незручності викликані ремонтом дорожнього покриття.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024