стрічка

Рятувальники назвали причину пожежі в луцькій багатоповерхівці

12 Вересня 2018, 11:08
612

Імовірна пожежі, яка трапилася у Луцьку на проспекті Молоді, 10а, - необережне поводження з вогнем.

Про це повідомляють у прес-службі УДСНС Волині.

Зокрема рятувлаьники розповіли подробиці інциденту. Так,11 вересня о 16:35 надійшло повідомлення про пожежу. За викликом вже за 7 хвилин прибула чергова варта рятувальників частини спеціальної пожежної техніки. Осередок пожежі знаходився в квартирі на 3-у поверсі, де перебували діти та дорослі.

Рятувальники провели бойове розгортання  в складі ланки газодимозахисників помчали в квартиру, змогли оперативно подати на гасіння пожежі водяні стволи і негайно евакуювати на свіже повітря двох хлопчиків: 13-річного Іллю та 9-річного Павла, а також їх 59-річну бабусю. На вулиці дітям надали допомогу медики і госпіталізували  в обласну дитячу лікарню каретами швидкої допомоги. Їх діагноз – "отруєння чадним газом, стан важкий з позитивною динамікою".

Бабусю з діагнозом "термічний опік обличчя, шиї, надпліччя 1-2 ст., отруєння чадним газом" госпіталізовано в Луцьку міську клінічну лікарню, її стан важкий стабільний. Під час гасіння пожежі отримав опіки верхніх кінцівок обох рук  сусід Ігор Чемнишев, 1990 року народження – він намагався гасити пожежу до прибуття служби «101». Чоловік від госпіталізації відмовився. Ліквідували пожежу о 16:49.

Імовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024