стрічка

Волинян кличуть у княже місто на гастрономічний фестиваль

11 Вересня 2018, 14:19
«Смаковиця по-володимирськи» 1703
«Смаковиця по-володимирськи»

У Володимирі-Волинському 16 вересня у парку «Слов’янський» відбудеться гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи».

Традиційнимина фестивалі будуть численні ярмарки хенд-мейд, гастрономічні майстер-класи, лотерея, аукціони, вікторини, забави, розваги та конкурс на «смачне» прізвище.

Але організатори готують і нові приємні сюрпризи для гостей та відвідувачів фестивалю. Особливим, колоритним і надзвичайно смачним цьогоріч буде почастунок від «Смаковиці» – «Баранина по -княжому». У хатинці «Лісовика» також чекатиме смачна несподіванка, адже фуд-фест «Смаковиця по-володимирськи» відбудеться у День працівників лісу.

На фестивалі також буде змога почастуватись стравами Першого львівського ресторану на колесах – професійні кухарі на професійній кухні приготують для вас найсмачніші страви!

На локації «Креативна галявина» ви зможете послухати експертів та поспілкуватися з ними на теми, що, звісно, стосуються гастрономії та харчування!

Засновниці ГО «Креатив студіо» запросили цікавих спікерів, тому балачка обіцяє бути пізнавальною та інформативною. 

Також, протягом дня тут можна скуштувати натуральний запашний лісовий чай. А ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» підготує неймовірну хлібну українську композицію! А також, буде проводити дегустацію та продаж фірмової випічки!

Одним словом, і це ще не все, бо на десерт на «Смаковиці»  - виступ гурту «Joryj kloc».

Отож, чекаємо на «Смаковиці по-володимирськи» – неділя, 16 вересня вже з 12.00 год.

Нагадаємо, минулоріч у Володимирі-Волинському відруге відбувся фестиваль «Смаковиця по-володимирськи».










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024