стрічка

Волиняни витратили 3 мільйони доларів на нові авто у серпні

11 Вересня 2018, 18:10
Волиняни витратили 3 мільйони доларів на нові авто у серпні 1062
Волиняни витратили 3 мільйони доларів на нові авто у серпні

У серпні в Луцьку та Волинській області зареєстрували 73 нових авто, середня вартість кожного з яких становила 40 тисяч доларів.

Сума покупок на Волині у серпні становила 3 мільйони доларів без врахування ціни додаткового обладнання. Понад чверть машин, які зареєстрували на Волині – дорожчі 35 тисяч, а середня вартість автомобіля в регіоні перевищила 40 тисяч доларів, – повідомляє аналітичний відділ сайту з продажу автомобілів RST.ua.

На середню ціну вплинули продажі автомобілів класу «люкс». Так, у регіоні в серпні зареєстрували Mercedes G-Class і Porsche Cayenne, кожна з яких коштує близько 200 тисяч доларів.

У серпні серед жителів Волині найбільшою популярністю користувалася марка Toyota, яких зареєстрували 14 авто на суму 400 тисяч доларів. Також в регіоні часто купували Mitsubishi і Skoda. Серед моделей бестселером став кросовер Mitsubishi Outlander.

Нагадаємо, сума покупок на Волині в першому півріччі становила 12 мільйонів доларів без врахування ціни додаткового обладнання. Понад 50% автомобілів, які зареєстрували в січні-червні на Волині, мали ціну від 17 до 35 тисяч доларів.

Які нові автомобілі купували волиняни у серпні
Які нові автомобілі купували волиняни у серпні

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024