стрічка

Шахта «Нововолинська»: гірники погнали особисту охорону «смотрящого» разом з його прибічником

10 Вересня 2018, 18:39
О 15:30 шахтарі погнали в.о.гендиректора ДП «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка разом з його особистою охороною. 1023
О 15:30 шахтарі погнали в.о.гендиректора ДП «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка разом з його особистою охороною.

Гірники шахти №9 «Нововолинська» погнали особисту охорону «смотрящого» Андрія Венгрина разом з його прибічником.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«О 15:30 шахтарі погнали в.о.гендиректора ДП «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка разом з його особистою охороною. Завдяки тому, що на підприємстві був особисто присутній керівник Нововолинського відділу поліції, не відбулося мордобою. Цю ситуацію створив сам міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, який тісно працює з «смотрящим» Венгриним. Шахтарі вчергове вимагають від Міненерговугілля скасувати Наказ №550, яким Насалик передбачив закриття Шахти №9 «Нововолинська». Хоча на цій шахті працює зараз три діючі лави та запасів вугілля щонайменше на 15 років роботи. 

Вчора «смотрящі» від Венгрина відвідували членів профкому НПГУ з метою їх залякування. Шахтарі налаштовані рішуче відстоювати своє підприємство. І сьогодні вони показали класичний приклад, як треба відстоювати долю свого підприємства. А такі як Ігор Насалик та його поплічники лише доводять до краху вугільну галузь.Час покаже, хто переможе у такій боротьбі», - йдеться у дописі.
 

Нагадаємо, гірники шахти «Нововолинська №9» на початку вересня не вийшли на роботу через заборговану зарплату. Акцію протесту проовжили на невизначений термін, у зв’язку з невиплатою заробітної плати

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024